Bose Smart Soundbar 900

Sælges fra 2022 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Justering af lydstyrkeniveauet for de opadvendte højtalere

Lydstyrken for opadrettede højttalere kan justeres uafhængigt af de fremadrettede højttalere. Dette er f.eks. nyttigt, hvis du vil gøre lyden fra højekanalen højere eller mere stille end hovedhøjttalerne.

Sådan justeres de opadvendte højttalerniveauer:

1. Tryk på knappen lyd i Bose Music-appen . Hvis denne knap ikke vises, skal du trykke på ikonet for produktkontrol icon i nederste venstre hjørne.
    Tip: Hvis du har mere end ét Bose-produkt, skal du trykke på ikonet My Bose icon i øverste venstre hjørne skal du vælge det produkt, der skal justeres.
  2. Juster indstillingen for højdekanal ved at trykke på knapperne + eller - , eller tryk på tallet for at få vist hele indstillingsområdet. Stryg opad for at vælge en højere værdi. Stryg nedad for at vælge en lavere værdi. Justeringerne vises i trin på 10.
    soundbar 900 audio settings