QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® hovedtelefoner – Apple-enheder

Sælges fra 2014 - 2022

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Om Apple-lyd uden tab

Se disse ofte stillede spørgsmål for at finde ud af, hvordan Apple tabsfri lyd fungerer med dit Bose Bluetooth-produkt.

Om Apple-lyd uden tab

Kan du lytte til Apple Lossles -lyd med dine Bose-hovedtelefoner?

Det korte svar er: Ja, ved hjælp af en kablet forbindelse. Bluetooth-forbindelser understøtter ikke tabsfri lyd. Det samme gælder for alle mærker af hovedtelefoner på markedet.

Læs videre for at få en mere dybdegående forklaring på Apple Lossless lydkomprimering...

Hvad er tabsfri lydkomprimering?

De fleste lydkomprimeringsteknikker mister en del af de data, der er indeholdt i den oprindelige kildefil. Komprimering uden tab er en form for komprimering, der bevarer alle de oprindelige data.

Apple har udviklet sin egen tabsfri lydkomprimeringsteknologi kaldet Apple Lossless Audio Codec (ALAC). Ud over AAC er hele Apple Music-kataloget nu også kodet ved hjælp af ALAC i opløsninger fra 16-bit/44,1 kHz (CD-kvalitet) op til 24-bit/192 kHz.

Selv om forskellen mellem AAC og tabsfri lyd stort set ikke kan skelnes, har Apple Music-abonnenter mulighed for at få adgang til musik i lydkomprimering uden tab.

Sådan lytter du uden tab på din iPhone eller iPad

Det skal du bruge:
Du kan lytte til tabsfri på en iPhone eller IPA -dupdated til iOS eller iPadOS 14. 6brug af:
  • En kablet forbindelse til hovedtelefoner, modtagere eller højttalere med strømforsyning
  • De indbyggede højttalere
  • Hvis du vil lytte til sange ved samplinghastigheder over 48 kHz, skal du bruge en ekstern digital-til-analog-konverter

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg lytte til tabsfri lyd via Bluetooth?
Apple leverer musik med tabsfri lydkomprimering til din iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Tabsfri afspilning vil normalt blive afspillet på Bluetooth-højttalere og -hovedtelefoner. Bluetooth-forbindelser understøtter dog ikke tabsfri lyd.

Kan jeg lytte til lyd uden tab ved hjælp af Apples Lightning til 3,5 mm hovedtelefonstik?
Ja. Lightning til 3,5 mm hovedtelefonstik er designet til at sende lyd fra iPhone's Lightning-stik. Den indeholder en digital-til-analog konverter, der understøtter op til 24-bit/48 kHz tabsfri lyd. Hvis du vil lytte til sange ved samplinghastigheder over 48 kHz, skal du bruge en ekstern digital-til-analog-konverter.

Du kan finde yderligere oplysninger om lyd uden tab ved at besøge om lyd uden tab i Apple Music