Bose SoundLink Flex Bluetooth® Højttaler

Sælges fra 2021 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Administration af kommunikationspræferencer i Bose-appen

Find ud af, hvordan du vælger eller framelder dig den kommunikation, du modtager fra Bose, f.eks. e-mails og app-meddelelser.

Skift dine kommunikationspræferencer med Bose.

1. Åbn Bose Connect-appen, og tryk på Min konto icon i øverste venstre hjørne
  2. Tryk på Kommunikationspræferencer
    • Slå Tillad push-meddelelser til eller fra for at tillade eller stoppe app-meddelelser på din mobile enhed
    • Tryk på Administrer indstillinger for at justere yderligere indstillinger (dvs. E-mails fra Bose) i din webbrowser
      Tip: Du vil blive bedt om at indtaste din konto-e-mail.  Herefter sendes adgangskoden til den pågældende e-mail, og du har 60 sekunder til at indtaste adgangskoden for at fortsætte