Bose Sport Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Siri-lydstyrken er for høj

Hvis du ikke kan indstille Siri's stemmeniveau til et behageligt lytteniveau, kan du prøve følgende:

Indstil Siri's lydstyrke på din iPhone

1. Sørg for, at iPhone-ringetonen er slået til, og at du rphone i stingstilstand.
  2. Mens musikken spiller, skal du sige "Hey Siri".
  3. Når Siri er aktiveret, skal du skrue ned for lydstyrken ved hjælp af knappen på din iPhone.
  4. Fortsæt med at afspille musik, og juster lydstyrken med eithe rtouch-knappen eller Bose Music App.
 Næste gang du siger "Hey Siri", vil det være ved den lydstyrke, du sidst har indstillet på din iPhone