Bose Sport Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af Equalizer-indstillingerne

Finjuster lyden med equalizer-indstillingerne i Bose Music App.

Krav

Hvis du ikke kan se denne funktion i Bose musik-appen, skal du kontrollere, at du bruger mos -software og -firmware på dit produkt og i appen
For at få glæde af disse funktioner skal du have følgende:

Bose musik-app-versioner:
  • IOS: 5.0.2 eller nyere
  • Android 5.0.1 eller nyere
Produktfirmwareversion 2.0.7 eller nyere

Se kontrol af software- eller firmwareversionen for at identificere din software- eller firmwareversion
Hvis du vil opdatere dit produkt, skal du se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt

Sådan bruges Equalizer-indstillingerne:

Gå til startskærmen i Bose musik-appen, og tryk på genvejsknappen "EQ"...

Eller gå til skærmbilledet Indstillinger og vælg "udligning"

På skærmbilledet udligning finder du følgende:
Flad EQ - Ingen tilføjet udligning
Basforstærkning - Klik på basforstærkning for at øge basniveauet

Basreduktionsstykke - Klik på Bass Reducer for at reducere basniveauet

Diskantforstærkning - Klik på Treble Boost for at øge diskantniveauet
Diskantreduktion - Klik på Diskant reducering for at reducere diskantniveauet
Brugerdefineret EQ - Tilpas dine egne EQ-indstillinger