Bose Sleepbuds™ II

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Sleep-lyde afspilles på telefonen i stedet for Sleepknopper

Hvis du afspiller en lyd, der dækker støj, i Bose Sleep-appen, men du hører lyden fra højttaleren på din mobile enhed i stedet for dine Sleepknopper, skal du være opmærksom på følgende:

Når du gennemser lydbiblioteket i Sleep-appen, afspilles der lyde fra højttaleren på din mobilenhed.

Når du trykker på ikonet Gitter i app'en Dvale for at få vist lydbiblioteket, kan du få vist et eksempel på det på højttaleren på din mobilenhed ved at trykke på knappen Afspil under en lyd. Hvis du vil høre den på dine sovepopper, skal du sørge for, at den er blevet overført til dine sovepopper. Hvis den har, skal du trykke på hjerte -ikonet for at få vist Mine lyde. Det er de lyde, der i øjeblikket er indlæst på dine Sleepknopper, som du kan afspille og høre på dine Sleepknopper. Du kan finde flere oplysninger i forhåndsvisning, tilføjelse og fjernelse af lyde i appen Slumre.