Bose Sport Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Om dit produkts vandtætte og støvbeskyttelse

Nogle Bose-produkter har en certificeret "Ingress Protection"-klassificering, som angiver, at produktet vil forhindre bestemte væskeniveauer i at trænge ind i kabinettet, hvis de udsættes for eksponering. Følgende er en vejledning i, hvad disse klassificeringer betyder, og hvordan du skal bruge produktet, når det drejer sig om væsker og støv.

Forklaring af IP-klassificeringer

IP står for "Ingress Protection" og måler, hvor godt et produkt er beskyttet mod både faste genstande og væsker.

IP-cifre

Beskyttelse mod faste genstande og støv

Det første ciffer spænder fra 0-6 og reflekterer beskyttelse mod faste partikler.
  • IP0X: Produktet er ikke beskyttet mod fysisk kontakt eller genstande
  • IP1X: Kun beskyttet mod objekter, der er større end 50 mm
  • IP2X: Beskyttet mod genstande, der er større end 12.5 mm
  • IP3X: Beskyttet mod ting over 2.5 mm
  • IP4X: Beskyttet mod alt, der er større end 1 mm
  • IP5X: Støvtæt. Der kan trænge støv igennem, men det er ikke nok til at beskadige produktet
  • IP6X: Produktet er helt støvtæt

Beskyttelse mod vand

Det andet ciffer ligger mellem 0-9 og viser, hvor godt produktet er beskyttet mod vand.

• IPX0: Produktet yder ingen særlig beskyttelse mod vand
  • IPX1: Kan modstå vand, der drypper lodret ned på produktet
  • IPX2: Kan modstå vand, der rammer produktet i en vinkel på 15 grader eller mindre
  • IPX3: Kan optage vandsprøjt på op til 60 grader
  • IPX4: Er modstandsdygtig over for vandstænk fra alle retninger
  • IPX5: Kan modstå vedvarende vandstråle med lavt tryk. Anbefales ikke til brug i brusebadet
  • IPX6: Kan modstå højtryks, kraftige vandsprøjt
  • IPX6K: Kan modstå vandstråler med ekstremt højt tryk. Bruges sjældent.
  • IPX7: Kan nedsænkes i vand op til 1 meter i 30 minutter.
  • IPX8: Kan nedsænkes dybere end 1 meter. Den nøjagtige dybde angives af producenten
  • IPX9K: Modstår højtryks- og højtemperaturspray tæt på. En meget speciel sag, der er dikteret af en separat standard. Bruges sjældent.

Nogle eksempler på Bose IP-produktklassifikationer:
  • IPX4: Giv sa begrænset beskyttelse mod væsker, der trænger ind i produktet. Beskyttelsen er op til og omfatter vandstænk fra 360 graders retning i et begrænset tidsrum. Det er ikke beregnet til at give beskyttelse mod indtrængen af flydende jet-strømme eller nedsænkning i væske. IPX4-klassificeringen er ikke en permanent tilstand, og modstanden kan falde som følge af normal slitage.
  • IP55: Giver en begrænset beskyttelse mod væsker, der kommer ind i produktet. Beskyttelsen er op til og omfatter stænk fra vandstråler med lavt tryk i et begrænset tidsrum. Det er ikke beregnet til at give indtrængningsbeskyttelse mod højtryksvæskestråler eller nedsænkning i væske. IP55-normering er ikke en permanent tilstand, og modstanden kan falde som følge af normal slitage.

Hvad nu, hvis et produkt ikke har en IP-klassificering?
Dette betyder, at et produkt ikke gik gennem en specifik IP-test.