Bose SoundLink Revolve II Bluetooth® Højttaler

Sælges fra 2021 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Der vises et forkert navn

Hvis du ikke kan finde dit produktnavn på en Bluetooth-enhedsliste eller i Bose-appen, skal du følge disse trin.

Opdater dit produkt

Softwareopdatering 3.1.1 har løst forkerte problemer med Bluetooth-navngivning. Når du har opdateret dit produkt, skal du nulstille dit produkt.

Omdøb dit produkt

Hvis dit produktnavn ikke vises eller vises korrekt på din Bluetooth-enhedsliste eller i Bose Connect-appen, skal du omdøbe dit produkt.
Se omdøbning af et produkt