Bose Smart Soundbar 300

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Fjernbetjening eller stemme styrer en tilsluttet enhed, men nogle knapper eller kommandoer fungerer ikke korrekt

Hvis du kan programmere din Bose-fjernbetjening til at betjene en anden enhed, men nogle af fjernbetjeningsknapperne har en uventet funktion (f.eks. hvis du sender en kommando to gange eller sender en forkert kommando), kan du prøve disse forslag. Dette gælder også for stemmeassiststyring af andre enheder.

Prøv den fjernbetjening, der fulgte med den enhed, du forsøger at betjene.

Kontroller, om enhedens originale fjernbetjening kan styre den. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan der være et problem med enheden.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Nulstil den tilsluttede lyd- eller videoenhed.

Det kan være nødvendigt at nulstille elektronikken fra tid til anden – på samme måde som at genstarte en computer. Afbryd strømmen til enheden i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op.

Prøv nye batterier i fjernbetjeningen.

Hvis batteriet eller batterierne i fjernbetjeningen er ved at løbe tør for strøm, skal du udskifte dem. Alkaline-batterier anbefales i stedet for genopladelige batterier, som kan udsende lavere spænding. (Bemærk! Batteritestere er ikke altid pålidelige, da de kan registrere strøm, men ikke indikerer, om der er tilstrækkelig strøm til fjernbetjeningen.)

Hvis enheder er tilsluttet via HDMI, skal du se efter en CEC-indstilling i menuen for hver tilsluttet enhed. Aktiver CEC, hvis den er tilgængelig.

Enheder, der understøtter CEC (Consumer Electronics Control) , kan sende kontroloplysninger (dvs. Tænd/sluk, skift af indgang, fjernbetjeningskommandoer osv.) frem og tilbage, når den er tilsluttet via HDMI. I menuen på TV'et og en tilsluttet HDMI-enhed skal du se efter og aktivere CEC. (Bemærk! Afhængigt af mærket kan CEC kaldes et andet navn i enhedsmenuen. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.) Sørg også for at aktivere CEC på dit Bose-system. Du kan finde flere oplysninger under  slå HDMI-CEC til eller fra.

Prøv at deaktivere HDMI-CEC i menuen på den tilsluttede enhed.

CEC (Consumer Electronics Control) gør det muligt for enheder at sende kontroloplysninger (f.eks. Strøm, skift af indgang, fjernbetjening osv.) frem og tilbage via HDMI. CEC-implementering og -funktioner kan variere mellem forskellige mærker, hvilket kan forårsage forskellige problemer med styringen. Prøv at deaktivere CEC i menuen på den tilsluttede enhed, og prøv derefter igen. Afhængigt af mærket kan CEC være mærket forskelligt i menuen enhed. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.