Bose QuietComfort® Earbuds

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering, deaktivering og brug af touch-kontrol-lydstyrken

Få at vide, hvordan du tænder og bruger ørepudernes lydstyrke til touch-kontrol.

Hvis du vil styre lydstyrken, skal du først aktivere indstillingen i Bose musik-appen

VIGTIGT: Før du aktiverer denne indstilling, skal du kontrollere, at du kører softwareversion 4.2.4 eller nyere. Hvis ikke, skal du opdatere softwaren, hvorefter du kan aktivere denne indstilling.
  1. Åbn Bose musik-appen, og gå til indstillingsmenuen.
  2. Rul ned for AT STYRE, og klik på knappen Lydstyrke for at aktivere touch-kontrol-volumenfunktionen. Når denne funktion er indstillet, skal du gentage dette trin, hvis du ønsker at deaktivere touch-kontrollydstyrken.

Brug af touch-kontrol-lydstyrken

På højre ørepude skal du stryge op for at øge lydstyrken og stryge ned for at dekretere lydstyrken.