SoundTouch® 30 serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Musikafspilning er ikke uden mellemrum

Uafbrudt afspilning er beregnet til at give en problemfri lytteoplevelse, når der skiftes mellem sange. I visse situationer kan der forekomme et mellemrum eller et kort øjeblik uden lyd mellem sporene. Gennemse oplysningerne nedenfor for at finde ud af, om afspilning uden afbrydelser understøttes af hensyn til din lytteoplevelse.

Uafbrudt afspilning af musikstreams og musikfiler understøttes ikke af SoundTouch-appen.

Hvis streaming af musikafspilning foregår uden mellemrum, når du bruger app'en til streamingmusiktjenesten, kan du muligvis tilslutte en enhed, der kører den pågældende app, til dit SoundTouch-system med en af følgende metoder:
  • Dette SoundTouch-system er AirPlay-kompatibelt. Når din Apple-enhed er tilsluttet det samme netværk som systemet, skal du starte afspilningen i app'en til streaming af musik, trykke på AirPlay-ikonet (som kan være placeret på en anden skærm) og derefter vælge navnet på dit SoundTouch-system. Du kan finde flere oplysninger under brug af AirPlay sammen med din Bose-højttaler
  • Der kan tilsluttes et lydkabel til AUX-indgangen på dette SoundTouch-system. AUX-indgangen på systemet skal vælges, og lydstyrkeniveauet på den tilsluttede enhed skal muligvis øges. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af andre enheder til dit system