Bose Frames Rondo

Sælges fra 2018 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Musikafspilning er ikke uden mellemrum

Uafbrudt afspilning er beregnet til at give en problemfri lytteoplevelse, når der skiftes mellem sange. I visse situationer kan der forekomme et mellemrum eller et kort øjeblik uden lyd mellem sporene. Gennemse oplysningerne nedenfor for at finde ud af, om afspilning uden afbrydelser understøttes af hensyn til din lytteoplevelse.

Skift af lydspor er ikke uden mellemrum, når du grupperer en Bluetooth-enhed ved hjælp af SimpleSync.

Når du bruger SimpleSync til at gruppere en Bluetooth-højttaler eller hovedtelefoner med et Bose Music-app-kompatibelt produkt, vil du ikke opleve den problemfri overgang mellem numre på begge enheder. En fremtidig produktopdatering er under udvikling for at give mulighed for uafbrudt afspilning, når højttalere og/eller hovedtelefoner grupperes.