Bose Sleepbuds™ II

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Lyde mangler i Sleep-appen

Sleep-app'en lader dig ændre de lyde, som dine Sleepknopper kan afspille. Der er 21 tilgængelige lyde til de originale Sleepknopper, og over 50 lyde er tilgængelige til Sleepknopper II. Hvis du ikke kan finde flere lyde i Sleep-appen, kan du prøve følgende:

Sørg for, at Bose-appen er opdateret.

Hvis Bose-appen ikke er den nyeste version, mangler den muligvis funktioner eller forbedringer. Gå til App Store på din enhed, Søg efter appen, og vælg den. Hvis der findes en opdatering, skal du installere den.

Kontroller, hvilken version af Sleepknopper du har.

De originale støjdæmpende Sleepsovs har 21 tilgængelige støjmaskingslyde; Sleepsovs II har 5 0avaialble lyde. Indtast dit serienummer på Bose.com/support for at finde ud af, hvilken version af Sleepknopper du har. Du kan finde flere oplysninger under placering af serienummer.