SoundSport Free trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2017 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen lyd i ét øre

Hvis der mangler lyd i venstre eller højre øre, mens du lytter til dit produkt, kan du prøve følgende:

Gensynkronisering af ørepropperne

Placer begge ørepuder i opladeretuiet, indtil de sidder magnetisk fast, og opladeindikatorerne blinker hvidt. Fjern derefter ørepropperne.

Telefonopkald og stemmemeddelelser høres kun fra højre hovedtelefon.

Mens du er i gang med et telefonopkald eller lytter til en stemmemeddelelse fra dine hovedtelefoner, kan du kun høre lyden i den højre hovedtelefon. Når opkaldet eller stemmemeddelelsen er afsluttet, genoptages lyden i begge ører.

Hvis du kun bruger én øreprop, skal du sørge for at bruge den rigtige ørepude

• Den højre ørepude er den "primære" eller primære ørepude. Den styrer den venstre ørepude ved at genudlægge lyd fra kildeenheden.  Hvis du placerer den højre ørepude i etuiet af sig selv med lydstreaming og lukker etuiet, stopper lyden, og ørepuderne slukkes
  • Den højre hovedtelefon har også mikrofonen til telefonopkald. Sørg for at bruge den rigtige ørepude til telefonopkald

Prøv en anden app.

Hvis problemet kun opstår med en bestemt app, er det sandsynligvis relateret til app- eller app-indstillingerne.

Prøv at afspille forskellige medietyper.

Forskellige medietyper kan give forskellig lydkvalitet. For eksempel podcasts, musik, der er gemt lokalt på din telefon, MP3'er, streamede musiktjenester (Spotify, Pandora), videoer på din enhed eller gemt i skyen osv. kan alle variere i kvalitet. Prøv et andet medie for at finde ud af, om problemet er specifikt for bestemte medier.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik skal muligvis nulstilles af og til for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.