ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen lyd i ét øre

Hvis der mangler lyd i venstre eller højre øre, mens du lytter til dit produkt, kan du prøve følgende:

Kontroller, om adgangsdækslet og kabelforbindelserne sidder fast på begge sider af headsettet.

Kablet til dit produkt kan tilsluttes til enten venstre eller højre side; på den modsatte side dækker adgangsdækslet kabelstikket. Sørg for, at både kablet og dækslet er tilsluttet korrekt. Hvis en af dem ikke er, kan lyd- og støjreduktion være periodisk eller muligvis ikke fungere.

Sørg for, at hovedtelefonernes åbninger er rene og fri for snavs.

Kontroller, om der er blokeringer i hovedtelefonernes netgitter og hovedtelefonernes åbning. For meget snavs kan resultere i lav lyd, dårlig lydkvalitet eller manglende lydkanaler.

Find ud af, om problemet opstår med en tilsluttet Bluetooth ® -enhed.

Sørg for, at kontakten til lydtilstand ikke er i positionen ned (kun samtaleanlæg). Frakobl headsettet fra panelet, og tilslut en Bluetooth lydenhed – som en smartphone – og afspil noget musik.
  • Hvis problemet ligger, når der spilles musi cfra Bluetooth enhed, er der et problem med headsettet
  • Hvis problemet ikke findes sammen med Bluetooth enhed, tilslutning eller indstilling af fly kan være et problem

Kontroller placeringen af Intercom Mono-Stereo-kontakten i kontrolmodulet på kablet.

Prøv Intercom-kontakten i ST- og MONO-positionen, og find ud af, om lyden vender tilbage i begge ører.

Kontroller, om samtaleanlægget i fly har en mono-/stereoindstilling.

Nogle intercom'er har en vippekontakt eller menuvalg til stereo- eller mono-betjening. Hvis samtaleanlægget er indstillet til stereo, men kablet til mono, kan der stadig høres lyd i det ene øre, når funktionskontakten er indstillet til stereo.

Kontroller lydstyrkeindstillingen på samtaleanlægget/radioen.

Juster lydstyrkeknappen på samtaleanlægget og/eller radi oan dliste nfor  akange i lydstyrkeniveauet.

Ved 6-benede flyforsynede installerede tilslutninger skal du kontrollere tilstanden af stikket på headsettet og stikket på flyet.

Kontrollér, om der er snavs i stikket på flyet, og kontroller, om nogle af benene til spix er syndfri inde i stikket til headsettet.

Bemærk: Hvis flyet har et stik til en ældre model Bose AH Xheadset, der skulle køre rundt for at levere monolyd til den rigtige ørekop, skal jac kwill gentilsluttes , da det elektroniske sin det nyere A20-kabel er forskelligt.

Hvis tilsluttet, skal du omgå eventuelle adaptere eller forlængerkabler.

Hvis dit produkt tilsluttes til enheden ved hjælp af et forlængerkabel eller en adapter, skal du frakoble forlængerkablet eller adapteren for at afgøre, om problemet er relateret til det.

Slut headsettet til et andet panelstik eller, hvis det er muligt, til et andet fly.

Ikke-TSO-udstyr, slidte stik/løse forbindelser eller forkert kablede stik (dvs. omvendt stereo eller mikrofon/jordledning) i flyet kan forårsage problemer. Hvis det er muligt, kan du prøve at slutte headsettet til et andet stik i flyet eller til stik i et separat fly. Hvis headsettet fungerer fint, når det er tilsluttet et andet sted, er der et problem med panelstikket eller ledningsføringen til -stikket.

Rengør headsettets kabelstik med isopropylalkohol.

Stikkene for enden af hovedsættets kabel beskytter mod snavs eller korrosion. Påfør en lille mængde isopropylalkohol på en klud, og tør metalstikkene, ndr  ythem, af med en ren klud. Når headsettet er rengjort og tørret, skal du tilslutte det og prøve igen.

Hvis problemet opstår med en bestemt kilde, skal du vælge den nedenfor for at få mere hjælp.

Når du lytter til en enhed, der er tilsluttet til 1/8" (3,5 mm) hjælpeinputtet

Ved brug af en Bluetooth-enhed

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.