Bose Sleepbuds™ II

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bose Sleep-app registrerer ikke produktet

Hvis du åbner Bose Sleep-appen på din mobilenhed, men ikke kan finde dine soveknopper, kan du prøve følgende:

Sørg for, at du bruger Bose Sleep-appen.

Der er flere Bose-apps, der er designet til forskellige produkter. Dit produkt fungerer med Bose Sleep-appen icon. Du kan finde flere oplysninger i downloade Bose Sleep-appen til kompatible produkter.

Placer kortvarigt dine sovepopper i opladeretuiet, og fjern dem derefter.

Placer dine sovepopper i etuiet, og vent på, at opladeindikatorerne blinker langsomt hvidt. Derefter skal du fjerne dine Sleepknopper fra cas eand tr yagain.

Læg dine Sleepsovs i opladeretuiet, og slut derefter etuiet til en stikkontakt.

Når dine Sleepsovs er i opladeretuiet, sikrer etuiet, at de forbliver opladede, og at de bruger batteriet i etuiet. Hvis batteristanden i etuiet drænes helt, oplader dine Sleepsovs ikke og vågner muligvis ikke, når du fjerner dem fra etuiet. Tilslut etuiet til en oplader, og fjern derefter dine Sleepsovs fra etuiet for at vække dem.

Tip: Hvis din taske ikke behøver at blive taget ud af stikkontakten (dvs. hvis du holder etuiet på det samme sted), skal du holde det tilsluttet strøm. På denne måde, når du har brug for at medbringe dine Sleepknopper et sted, oplades etuiet.

Hvis dine Sleepknopper ikke kan oprette forbindelse efter opdateringen, skal du sørge for, at opladeretuiet også er opdateret.

Opdateringer til dit produkt omfatter generelt en opdatering til Sleepknopperne og en opdatering til opladeretuiet. Efter opdateringen af Sleepknopper skal du placere dem i opladeretuiet for at opdatere etuiet. Mens sagen opdateres, ruller de 5 små lys på sagen. Når lysene stopper (typisk efter et par minutter), skal du fjerne dine sovepopper og prøve igen.

Luk og åbn Bose-appen igen.

Lukning af en app afhænger af enheden og operativsystemet. De almindelige metoder til mobilenheder er vist nedenfor:

På iOS-enheder:
  1. Afhængigt af din iOS-enhed skal du enten trykke to gange på knappen Hjem eller stryge op fra botto mcente rof skrige nfor at se activ eapps
  2. Stryg til venstre eller højre for at finde den app, du vil lukke
  3. Stryg opad på app'en for at lukke den.
På Android-enheder:
  1. På startskærmen skal du trykke på app-ikonet og holde det nede
  2. Tryk på App-oplysninger i det pop op-vindue, der vises
  3. Tryk på Tving stop på skærmbilledet App-oplysninger.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik, f.eks. mobiltelefoner, tablets eller computere, skal muligvis nulstilles af og til for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.

Afinstaller og geninstaller Bose-appen.

Hvis der opstod et problem med eapp'en, skal du afinstallere den fra din enhed, downloade en dreinstall den og derefter prøve igen.