Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bose app'en registrerer ikke produktet

Hvis app'en ikke kan finne det produkt , du allerede har føjet til din Bose-konto, kan den vise "Søgning" eller "ikke tilgængelig", når du forsøger at vælge det pågældende produkt. I nogle tilfælde vises produktet muligvis ikke i appen, hvis det ikke findes. Prøv følgende for at løse problemet:

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Sørg for, at du bruger Bose Music-appen.

Der er flere Bose-apps, der er designet til forskellige produkter. Dit produkt fungerer med Bose Music-appen icon. Du kan finde flere oplysninger i downloade Bose musik-appen.

På din enhed skal du slå Wi-Fi fra og til igen.

På den enhed, der kører Bose-appen, skal du gå til Wi-Fi-indstillingerne og slå Wi-Fi fra og til igen

Genstart enheden, der kører Bose-appen.

Elektronik migh skal genstartes fra tid til anden for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at tænde for den djævelsk elsk og derefter tænde for den igen.

I Bose Music-appen skal du logge af din Bose-konto og derefter logge på igen.

Du kan finde flere oplysninger under logge på og af en Bose Music-konto.

Luk og åbn Bose-appen igen.

Lukning af en app afhænger af enheden og operativsystemet. De almindelige metoder til mobilenheder er vist nedenfor:

På iOS-enheder:
  1. Afhængigt af din iOS-enhed skal du enten trykke to gange på knappen Hjem eller stryge op fra botto mcente rof skrige nfor at se activ eapps
  2. Stryg til venstre eller højre for at finde den app, du vil lukke
  3. Stryg opad på app'en for at lukke den.
På Android-enheder:
  1. På startskærmen skal du trykke på app-ikonet og holde det nede
  2. Tryk på App-oplysninger i det pop op-vindue, der vises
  3. Tryk på Tving stop på skærmbilledet App-oplysninger.

Kontroller, at både din mobilenhed og dit Bose-produkt er tilsluttet det samme trådløse netværk.

På den enhed, der kører Bose-appen, skal du gå til Wi-Fi-indstillingerne og være den enhed, jeg har tilsluttet til sam enetwork a syour product. Hvis enheden og produktet ikke er på det samme netværk, finder ap -enheden ikke dit produkt.

Hvis du bruger iOS 13 eller nyere, skal du kontrollere, at Bluetooth-tilladelser er aktiveret for Bose-appen.

Første gang du installerer Bose-appen på en iPhone eller iPad med iOS version 13 eller nyere, bliver du bedt om at tillade Bluetooth-tilladelser til appen. Dette skal være muligt, for at ap -kraftudtaget kan fungere korrekt. Hvis du vil kontrollere, at Bluetooth er tilladt for appen, skal du gøre et af følgende på din iOS-enhed:
  • Gå til Indstillinger og gt; beskyttelse af personlige oplysninger og gt; Bluetooth og aktiver Bluetooth-tilladelse sfor Bose-appen
  • Gå til Indstillinger, rul ned, og vælg Bose-appen. Under Tillad Bose-musik at få adgang til skal du aktivere Bluetooth

I indstillingerne for din mobilenhed skal du sørge for, at placeringstilladelser og netværkstilladelser er aktiveret for appen.

Tilladelser til placering bruges af Bose-appen til at registrere og smuglert dit produkt . Hvis placeringsindstillingerne er deaktiveret for appen, fungerer de ikke korrekt.
  • Til iOS-enheder:
    1. Gå til Indstillinger og gt; beskyttelse af personlige oplysninger og gt; lokalt netværk , og sørg for, at det ikke er deaktiveret for Bose-appen
    2. Gå til Indstillinger og gt; beskyttelse af personlige oplysninger og gt; Positionstjenester , og sørg for, at de ikke er deaktiveret for Bose-appen
  • På Android-enheder skal du trykke på app-ikonet og holde det nede og derefter trykke på App-oplysninger i det pop op-vindue, der vises. Tryk på tilladelser på skærmbilledet App-oplysninger , og sørg for, at din placering er aktiveret.

Afinstaller og geninstaller Bose-appen.

Hvis der opstod et problem med eapp'en, skal du afinstallere den fra din enhed, downloade en dreinstall den og derefter prøve igen.

Prøv appen på en anden mobilenhed.

Hvis den er tilgængelig, kan du downloade og installere Bose-appen på en anden enhed for at finde ud af, om problemet er relateret til den første enhed eller dens indstillinger.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).

I Bose Music-appen skal du fjerne dit produkt og derefter tilføje det igen.

Gendan systemets fabriksindstillinger, og genstart opsætningen.

Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Kontroller, om andre enheder på netværket bruger for meget båndbredde.

Når en enhed er aktiv på dit netværk, bruger de noget af routerens tilgængelige båndbredde. Nogle opgaver bruger mere båndbredde end andre, f.eks. videostreaming, spil, videoopkald, sikkerhedskopiering af data osv. Hvis enhederne udfører disse opgaver, kan båndbredden reduceres for andre enheder. Sluk for enhver enhed eller app, der bruger meget båndbredde, og kontroller derefter, om ydeevnen forbedres. Hvis det er muligt, skal du bruge et Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til at tilslutte enheder med stor båndbredde til dit netværk. Dette frigør trådløs båndbredde til enheder, der skal tilsluttes trådløst.

Hvis routeren sender mere end ét netværk (dvs. 2,4 GHz, 5 GHz, Gæst), giver netværkene forskellige navne.

Mange routere sender flere netværk, f.eks. et 2,4 GHz-netværk, et 5 GHz-netværk og et gæstenetværk. Hvis du ser flere netværk med det samme navn, når du tilslutter en enhed til Wi-Fi, er nogle enheder muligvis ikke tilsluttet det forventede netværk.

I dine routerindstillinger kan du prøve midlertidigt at deaktivere 5 GHz-netværket og gæstenetværket. Hvis problemet er løst ved kun at bruge 2,4 GHz-netværket, skal du omdøbe 5 GHz-netværket og gæstenetværket til noget andet end 2,4 GHz-netværket (dvs. MyNetwork2G, MyNetwork5G. Og MyNetworkGuest). Din - enhed hjælper dig og dine enheder med at identificere det korrekte netværk. (Tip: Hvis du navngiver et netværk,  skal alle enheder, der har forbindelse til det tidligere netværksnavn, forbindes til det nye netværksnavn i menuen Enhedsindstillinger.)

Hvis dit Wi-Fi-netværk bruger en extender (f.eks. en Wi-Fi-repeater, Powerline-adapter eller adgangspunkt), kan du prøve at omgå det.

Netværksextender bruges til at udvide rækkevidden af  anetwork til at dække et stort område. Kontroller, om problemet er relateret til den oiske udvider ved midlertidigt at frakoble den. Da frakobling af i tkan reducere rækkevidden for dit netværk, skal du flytte dit system tættere på hovedrouteren for at teste, om problemet forbedres:
  • Hvis det ikke forbedres, er problemet ikke relateret til forlængeren.
  • Hvis det bliver bedre, kan du prøve at tilslutte forlængeren igen. Nogle gange kan det være en hjælp at tilslutte Extenders efter tilslutning til hovednetværket.
  • Hvis den bliver bedre, men vender tilbage efter gentilslutning af forlængeren, kan problemet skyldes forlængeren, dens indstilling eller placering.

Prøv at indstille netværkskrypteringstypen til WPA2 i routerens indstillingsmenu.

Log på routeren , og se på indstillingen ra networ kSecurity eller Encryptio ni indstillingsmenuen. Indstil kun WPA2  (andre indstillinger kan omfatte WPA eller WPA/WPA2 Blandet). Hvis WPA2 forbedrer ydeevnen, skal du bruge WPA2 A sfor-routerkryptering. Hvis du ikke bemærker nogen forskel ved hjælp af denne indstilling, kan du ikke skifte tilbage til den forrige indstilling. (Bemærk: Jeg skifter til WPA2, og andre trådløse enheder på netværket understøtter ikke WPA2, de har ikke længere forbindelse til netværket. Dette er mere almindeligt med ældre Wi-Fi-enheder.)

I routerindstillingerne kan du prøve at deaktivere tilstanden Trådløs isolering, Trådløs AP eller adgangspunkt.

Log på din router, og se efter en noptio nmed navnet adgangspunkt/AP-tilstand, trådløs isolation -tilstandeller trådløs AP-tilstand. Dette kan være placeret i menuen trådløse indstillinger. Hvis funktionen er aktiveret, kan du prøve at deaktivere den. Hvis der er sno-forbedring, kan du altid skifte tilbage til den forrige indstilling.

Tjek kilderne til trådløs interferens.

Det er muligt, at interferens fra andre trådløse enheder påvirker produktets trådløse funktionalitet. CHEC kfor anden trådløs enhed i dit produkts område  (dvs. En anden router, trådløs telefon, trådløs printer, Smart TV osv.). Hvis du vil   fjerne en fa-enhed, kan det være, at den forstyrrer, skal du prøve at frigøre strømkablet eller deaktivere Wi-Fi på enheden. Hvis problemet er løst, når en bestemt enhed fjernes, skal du om  muligt efterplacere enheden længere væk fra produktet. Hvis enheden desuden har  en trådløs kanalindstilling, kan du prøve en anden kanal.