Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bose musik-appen fungerer ikke med en enhed, der kører Android 5.1

Følg disse instruktioner for at installere Bose Music-appen, der er kompatibel med enheder, der kører version 5.1 af Android-operativsystemet.

Afinstaller Bose Music-appen, og installer version 3.4.5 fra Bose.com.

1. Afinstaller den Bose Music-app, der i øjeblikket er installeret på din enhed. For at gøre dette skal du finde appen i afsnittet programmer i menuen Indstillinger og derefter vælge Afinstaller.
  2. I afsnittet sikkerhed i menuen Indstillinger skal du aktivere funktionen "ukendte kilder".
  3. Med enheden, der kører Android os 5,1, kan du downloade Bose Music-appen version 3.4.5, som findes her på Bose.com.
  4. Vælg Åbn nederst på skærmen, når overførslen er fuldført, eller find filen "bosemusic-v3,4.5.apk" i mappen Download.
  5. Når den er installeret, skal du åbne Bose Music-appen og logge på din Bose Music-konto.
  6. Afslut Bose Music-appen, gå tilbage til afsnittet sikkerhed i menuen Indstillinger, og deaktiver funktionen "ukendte kilder".