Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke fjerne Partner Connection-godkendelse

Du kan fjerne partnerforbindelser fra Bose-appen under Kontoindstillinger og gt; Administrer Smart Services. Denne indstilling vises KUN, hvis en eller flere partnerforbindelser er godkendt. Hvis du ikke kan fjerne godkendelsen af en eksisterende partnerforbindelse, der er knyttet til din konto, kan du prøve følgende:

Make sure you have an active Internet connection.

Sørg for, at din enhed ikke er i flytilstand, og at der er forbindelse til internettet (Wi-Fi eller mobilnetværk).

Prøv en eller to gange mere.

Hvis du venter et par minutter mellem forsøgene, kan det hjælpe, hvis der opstår en mindre afbrydelse af tjenesten under processen.