Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke godkende dit Bose-produkt i en partners app

Hvis du har logget på og klikket på "Godkend" for at aktivere en partnerforbindelse til dine produkter, men der derefter opstår en fejl, er der noget, der gik galt under forsøget på at oprette forbindelse til udviklerens tjenester i Partner Connection. Hvis du får vist en fejlmeddelelse om, at det maksimale antal brugere er nået, skal du kontakte udvikleren af partnerforbindelsen.

Make sure you have an active Internet connection.

Sørg for, at din enhed ikke er i flytilstand, og at der er forbindelse til internettet (Wi-Fi eller mobilnetværk).

Prøv en eller to gange mere.

Hvis du venter et par minutter mellem forsøgene, kan det hjælpe, hvis der opstår en mindre afbrydelse af tjenesten under processen.