Bose Smart Soundbar 300

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Produktet er ikke tilgængeligt på godkendelsesskærmen i en partners app

Når du bruger partnerforbindelser, der er drevet af Switchboard Platform, og du ikke ser dit produkt på godkendelsesskærmen, kan der være nogle få årsager til dette:

Partnerforbindelser er i øjeblikket kompatible med et undersæt af Bose musik-app-produkterne.

Dine produkter vises ikke på godkendelsesskærmen, hvis de ikke er kompatible. De produkter, der i øjeblikket er kompatible med Partner Connections, er:
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Portable Home Speaker
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700
  • Bose Smart Soundbar 300
"Ejer" af et produkt defineres som den første konto til opsætning af produktet. Hvis "ejer" aktiverer produktdelingsmodus for et af deres produkter, loggede andre brugere på Bose Music-appen på deres enhed med deres egen Bose-konto (og som er på det samme Wi-Fi-netværk som produktet) Kan tilføje produktet fra skærmen My Bose for at blive "medejer". Den eneste konto, der kan konfigurere godkendelse, er den første konto, der blev konfigureret, eller "ejeren".

Hvis produkter er knyttet til din Bose-konto, men mangler på en forbindelses godkendelsesliste, er du medejer af disse produkter.

Følg disse trin for at blive "ejer" af et produkt:
  1. Gendan dit produkt til fabriksindstillingerne. Se Nulstil dit produkt , og følg instruktionerne for at gendanne fabriksindstillingerne
  2. Konfigurer dit produkt igen ved hjælp af din Bose-konto.