Ved hjælp af Genoprettelsestilstand

Dit produkt har en gendannelsestilstand, som kan hjælpe i tilfælde, hvor det ikke svarer. Denne proces bør kun bruges til at genoprette driften af en højttaler eller forstærker, der er blevet ubrugelig under eller umiddelbart efter en opdatering. Systemindstillingerne kan gå tabt under denne proces.

VIGTIGT: Denne proces bør ikke anvendes, hvis højttaleren lige er blevet gendannet til fabriksindstillingerne. Gendannelse af højttaleren til fabriksindstillingerne fjerner alle gemte legitimationsoplysninger for Wi-Fi-netværket, som  kræves for at gendannelses-tilstanden kan fuldføres.

Sådan aktiveres Genoprettelsestilstand:

1. Afbryd strømmen til højttaleren, og vent 30 sekunder
  2. Tilslut højttaleren igen for at tænde for strømmen
  3. Når lysbjælken lyser, skal du følge nedenstående trin inden for ti sekunder:
    Tip: Skift ikke hurtigt mellem knaptryk. Vent et sekund mellem tryk
    1. Tryk én gang på knappen handling på højttaleren
    2. Tryk én gang på knappen mikrofon fra
    3. Tryk på knappen handling en gang til.
    4. Tryk endnu en gang på knappen mikrofon fra.

Ting at vide om denne proces

• Lysbjælken blinker grønt for at angive, at højttaleren er gået i gendannelsestilstand. Højttaleren forsøger derefter at downloade og installere den nyeste opdatering. Lysbjælken ruller hvid fra venstre mod højre, mens den downloades, og derefter fra højre mod venstre under installationen. Dette kan tage flere minutter (ofte ca. 20 minutter). Når lysbjælken slukkes, skal du tænde for højttaleren, åbne Bose Music-appen og føje højttaleren til din konto
  • Hvis lysbjælken ikke blinker grønt, efter at de fire knapper er trykket ned, skal du genstarte processen og fortsætte med at trykke skiftevis på knapperne handling og mikrofon fra i 30 sekunder
  • Hvis højttaleren ikke tidligere har oprettet forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, skal du følge ovenstående trin og derefter prøve at oprette forbindelse til Wi-Fi ved hjælp af den alternative metode. Du kan finde flere oplysninger under oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk
  • Hvis der vises en rød lysbjælke, skal højttaleren til service