Produkter, der er optimeret til SimpleSync

SimpleSync-funktionen er tilgængelig til alle Bose musik-kompatible højttalere eller soundbar. Den giver dig mulighed for at tilslutte et enkelt par Bluetooth-hovedtelefoner eller en enkelt højttaler (eller soundbar) til afspilning sammen med din Bose-højttaler. Mens mange Bluetooth-højttalere og -hovedtelefoner kan tilsluttes via SimpleSync, er visse Bose-produkter optimeret til at afspille lyd, der er synkroniseret med din Bose-højttaler.

Oplysninger om SimpleSync-kompatibilitet.

Nedenfor finder du oplysninger om produktkompatibilitet med SimpleSync.  Se Grupperingssystemer for at få instruktioner i tilslutning af en anden Bluetooth-enhed til din Bose smart højttaler eller soundbar ved hjælp af SimpleSync.

Bose-højttalere og soundbars med SimpleSync

Disse produkter kan sende lyd  til en anden Bluetooth-enhed ved hjælp af SimpleSync:
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bærbar Bose-højttaler til hjemmet/bærbar Smart Bose-højttaler
  • Bose Smart Soundbar 300
  • Bose Smart Soundbar 600
  • Bose Smart Soundbar 900
  • Bose Smart SoundBar-systempakke
  • Bose Smart højttaler 500/Bose hjemmehøjttaler 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Bluetooth-hovedtelefoner optimeret til lyd og video med SimpleSync

Når du opretter forbindelse med SimpleSync, afspiller disse hovedtelefoner sammen med lyden fra din Bose smart-højttaler eller soundbar, mens du lytter til lyd eller ser video.
  • Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II
  • QuietComfort 35 II-hovedtelefoner til spil
  • QuietComfort 45 hovedtelefoner

Bluetooth-højttalere og -hovedtelefoner optimeret til lyd med SimpleSync

Når du opretter forbindelse med SimpleSync, vil disse produkter afspille i synkronisering med lyden fra din Bose smart-højttaler eller soundbar. Hvis du opretter forbindelse til en Bose-smartsoundbar kan der muligvis forekomme en lille lydforsinkelse, hvis du ser video med disse produkter.

Hovedtelefoner
  • QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner
  • QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II
  • QuietComfort 35 II-hovedtelefoner til spil
  • QuietComfort 45 hovedtelefoner
  • QuietComfort Øretelefoner II
  • SoundSport Free trådløse hovedtelefoner
  • SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner
  • SoundSport trådløse hovedtelefoner
Højttalere og soundbars
  • Bose Solo 5 lydsystem til TV
  • Bose Solo SoundBar serie II
  • Bose TV Speaker
  • Lifestyle 550
  • Lifestyle 600
  • Lifestyle 650
  • SoundLink Bluetooth mobilhøjttaler II
  • SoundLink Bluetooth-højttaler III
  • SoundLink Color Bluetooth-højttaler
  • SoundLink Color Bluetooth-højttaler II
  • SoundLink Flex Bluetooth højttaler
  • SoundLink Micro Bluetooth-højttaler
  • SoundLink Mini Bluetooth-højttaler
  • SoundLink Mini Bluetooth højttaler II
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker II Special Edition
  • SoundLink Revolve Bluetooth-højttaler
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth-højttaler
  • SoundLink Revolve II Bluetooth-højttaler
  • SoundLink Revolve+ II Bluetooth højttaler
  • SoundLink trådløs mobilhøjttaler
  • SoundTouch 10
  • SoundTouch 20 III
  • SoundTouch 30 III
  • SoundTouch 300 soundbar
  • SoundTouch SA-5 forstærker
  • SoundTouch trådløst link-adapter
  • Wave SoundTouch serie IV