Bose SoundLink Color Bluetooth® Højttaler II

Sælges fra 1970 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Batteriet oplader ikke højttaleren

Hvis dit produkt er tilsluttet til opladning, men batteriniveauet ikke stiger, eller dit produkt ikke angiver, at batteriet oplades:

Opdater din SoundLink Color II-højttaler med en computer.

Bose har identificeret en softwarefejl, der findes i en tidligere softwareversion af SoundLink Color II. Denne fejl forhindrer højttaleren i at tænde eller oplade, når batteriet når en helt afladet tilstand. Softwareversion 4.0.1 er blevet implementeret for at rette fejlen og gør det muligt for SoundLink Color II at oplade og tænde, selvom den ikke gør det.

Besøg btu.Bose.com, download Bose Updater-programmet, og følg instruktionerne for at opdatere din højttaler.

Vigtigt! Når opdateringen er fuldført, bør produktet give noget LED-feedback. Lad din højttaler oplade 100 % før brug.

Hvordan oplader du højttaleren?

Stikkontakt

Computer USB eller anden USB-strømkilde