Lifestyle® V10 underholdningssystem

Sælges fra 2008 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tildeling af den koaksiale digitale lydindgang

Den koaksiale digitale lydindgang på dit Bose-system kan forbindes til en bestemt kilde (f.eks. CBL/SAT ELLER AUX). Dette er nyttigt, hvis du tilslutter lyd fra en enhed, der ikke har HDMI eller ikke sender 5.1 lyd via HDMI.

Tildeling af den digitale koaksialindgang

En af de to koaksiale (koaksiale) digitale lydtilslutninger bag på Lifestyle V-systemets mediecenter er tildelt til DVD-afspilleren. Det andet stik, der er mærket "tildelt", kan bruges af en anden digital lydkilde (TV, VCR, CBL-sat, AUX eller None). Følg disse trin for at tildele denne koaksiale forbindelse:
  1. Tryk på knappen System på Lifestyle-fjernbetjeningen for at få vist menuen System på dit TV
  2. Tryk på højre pil for at vælge ikonet Media Center
  3. Tryk på pil ned for at rulle til "koaksial kilde"
  4. Tryk på højre pil, derefter pil op eller pil ned for at vælge den kilde (TV, VCR, CBL-sat eller AUX), der er tilsluttet det tilknyttede digitale lydstik, og tryk på Enter
  5. Tryk på Afslut for at forlade systemmenuen