Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Ved at slutte dit produkt til et trådløst netværk kan du få adgang til streamingmusiktjenester, gruppere flere Bose-produkter, betjene dit produkt og dine indstillinger fra Bose-appen og meget mere. Find ud af, hvordan du tilslutter dit produkt til et netværk ved hjælp af den normale eller alternative metode, og hvordan du opdaterer det netværksnavn og den adgangskode, der er gemt af dit produkt.

Hvordan vil du tilslutte dit netværk?

Ved hjælp af den normale tilslutningsmetode

Ved at opdatere netværksoplysninger (dvs. efter ændring af en router, netværksnavn eller adgangskode)

Ved hjælp af en alternativ forbindelsesmetode (dvs. hvis app-konfigurationen ikke fungerer)