Bose QuietComfort® Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Nulstilling af dit produkt

En nulstilling kan genstarte dit produkt, eller den kan gemme lokalt gemte produktindstillinger som f.eks. lister over parrede enheder. Find ud af, hvilken indstilling der er tilgængelig til nulstilling af dit produkt.

Nulstil ørepropperne.

Denne rese vil gøre ørepuderne mere morsom på tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder. Den gendanner ikke fabriksindstillingerne på dine ørepuder.
  1. Tilslut opladeretuiet til strømmen.
  2. Anbring in-ear hovedtelefonerne i opladningsetuiet.
  3. Luk låget til opladeretuiet i 5 sekunder, og åbn derefter låget.
  4. I opladeretuiet skal du trykke på Bluetooth -knappen og holde den nede i 30 sekunder og derefter slippe den: Led -indikatorerne på ørepuderne blinker , lyser konstant hvidt og blin derefter blå.
  5. O nden enhed, der tidligere har været tilsluttet dine in-ear-hovedtelefoner, skal du gå til menuen Bluetootht og fjerne dine in-ear-hovedtelefoner på listen over huskede forbindelser.
  6. Tilslut de bageste stik til enheden igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.