Bose Smart Soundbar 300

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Nulstilling af dit produkt

En nulstilling kan genstarte dit produkt, eller den kan gemme lokalt gemte produktindstillinger som f.eks. lister over parrede enheder. Find ud af, hvilken indstilling der er tilgængelig til nulstilling af dit produkt.

Vil du nulstille dit produkt eller gendanne dets standardindstillinger?

• Nulstil: En nulstilling retter mindre processorfejl. Medmindre andet er angivet, går produktindstillingerne ikke tabt under en nulstilling.
  • Gendan fabriksindstillinger: Dette nulstiller dit produkt til dets standardkonfiguration. Medmindre andet er angivet, ryddes alle indstillinger, og de gendannes til deres oprindelige fabrikstilstand. Bagefter kan dit produkt konfigureres, som om det var ved at blive konfigureret for første gang.

Nulstil

Gendan fabriksindstillinger