Bose Smart Soundbar 300

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke afspille indhold fra musiktjenesten

Relaterede fejlkoder: C7-SC3103
Hvis du ikke kan afspille indhold fra en musiktjeneste i Bose Music-appen, kan du prøve følgende:

Luk og åbn Bose-appen igen.

Lukning af en app afhænger af enheden og operativsystemet. De almindelige metoder til mobilenheder er vist nedenfor:

På iOS-enheder:
  1. Afhængigt af din iOS-enhed skal du enten trykke to gange på knappen Hjem eller stryge op fra botto mcente rof skrige nfor at se activ eapps
  2. Stryg til venstre eller højre for at finde den app, du vil lukke
  3. Stryg opad på app'en for at lukke den.
På Android-enheder:
  1. På startskærmen skal du trykke på app-ikonet og holde det nede
  2. Tryk på App-oplysninger i det pop op-vindue, der vises
  3. Tryk på Tving stop på skærmbilledet App-oplysninger.

Kontroller, at du ikke forsøger at springe mere indhold over, end musiktjenesten tillader.

Nogle musiktjenester på et bestemt antal numre eller stationer inden for et bestemt tidsrum. Du kan finde flere oplysninger under kan ikke springe frem eller tilbage, når du afspiller en musiktjeneste.

Find ud af, om problemet opstår med tjenestens egen app eller websted, og se efter advarsler på tjenestens websted.

Problemet kan skyldes et problem med selve musiktjenesten. Luk Bose-appen, og åbn musiktjenestens app eller hjemmeside for at finde ud af, om problemet er til stede ved hjælp af tjenesten direkte, uden Bose. Desuden skal du se på tjenestens websted for at få oplysninger om vedligeholdelse eller andre "tjenester ikke tilgængelige"-relaterede meddelelser.

Kontroller, at musiktjenesten er tilgængelig i dit område.

Hvis en musiktjeneste ikke understøttes i dit område, vil den ikke være tilgængelig for din konto. Du kan finde flere oplysninger i musiktjenester, der er tilgængelige med Bose Music-appen.

Bemærk: Hvis der blev oprettet en iHeartRadio- og Spotify-konto i et område, hvor tjenesten er tilgængelig, kan den bruges i alle områder (herunder områder, der ikke understøttes), efter at kontoen er oprettet. Understøttede områder for disse tjenester gælder kun for oprettelse af konti.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).

Afinstaller og geninstaller Bose-appen.

Hvis der opstod et problem med eapp'en, skal du afinstallere den fra din enhed, downloade en dreinstall den og derefter prøve igen.