Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Alexa svarer: "Beklager, denne enhed er offline"

Denne fejl opstår normalt, hvis et produkt, du forsøger at kontrollere, ikke er tilsluttet dit netværk, eller hvis Amazon-kontoen for Alexa-stemmeassistent er knyttet til flere Bose-konti. Prøv følgende for at løse problemet:

Prøv at streame en internetradiostation eller musiktjeneste for at bekræfte, at produktet har forbindelse til internettet.

Produktet skal have en aktiv internetforbindelse. Hvis der ikke kan opnås forbindelse til internettjenester, skal du se kan ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværk.

Prøv at formulere stemmeanmodningen anderledes.

Alexa kan fortolke mange variationer af kommando sætninger og er altid voksende sit ordforråd. Nogle sætninger genkendes dog muligvis ikke. Hvis du vil afgøre, om dette er problemet, skal du prøve at formulere kommandoen anderledes. Hvis du vil have nogle almindelige kommandoer eller måder at bede Alexa om hjælp til kommandoer, skal du se brug af Amazon Alexa.

Brug typiske og almindelige navne til dit system.

Alexa kan have problemer med systemnavne, der ikke er typiske. Navngiv f.eks. et system "Office" i stedet for "John's Office" eller "ST30 Office". Alex ais er mere sandsynligt t ind-systemer med almindelige navne (dvs. Kontor, soveværelse, stue osv.) og mindre sandsynligt at finde systemer med mindre typiske rumnavne (dvs. Johns kontor, Bedroom3, ST300 den osv.). På samme måde skal du bruge en typisk afstand i navne (dvs. Stort soveværelse i stedet for MASTERBEDROOM). Du kan finde oplysninger om ændring af et systemnavn under Omdøbning af et system.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Find ud af, om Alexa-kontoen allerede er tilknyttet en anden Bose-konto.

En Amazon-konto kan kun knyttes til én Bose-konto ad gangen. Hvis Amazon Account tlinke dto din Bose-konto også er tilknyttet en anden Bose-konto, kan du opleve fejl med Alexa eller være ude af stand til at tilføje Amazon-kontoen til din Bose-konto.

Hvis du har oprettet mere end én Bose-konto – eller hvis du har delt din Amazon-konto med andre – skal du se alle andre Bose-konti, som du eller andre har, og fjerne Amazon-kontoen fra andre Bose-konti end din hovedkonto.

Hvis du vil dele en Amazon-konto med brugere på dit netværk (dvs. Familiemedlemmer med separate Bose-konti via en delt Amazon-konto), har én bruger til at tilføje Amazon-kontoen og Bose-produkterne til deres Bose Music-konto. Derefter kan du dele Bose-produkterne, så andre brugere på nettet kan bruge dem. Du kan finde flere oplysninger under slå produktdeling til eller fra.

I Alexa-app'en skal du deaktivere og genaktivere Bose-færdighedsfunktionen (ikke for SoundTouch).

Hvis du vil finde de aktiverede færdigheder, skal du åbne Alexa-appen, vælge Menu, vælge færdigheder og forstærker. Spil og derefter vælge fanen dine færdigheder. Vælg Bose-færdigheder (ikke til SoundTouch) for at deaktivere den, og aktiver den derefter igen på den samme skærm.