Bose Noise Cancelling Headphones 700

Sælges fra 2019 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug knapperne og de berøringsfølsomme knapper

Dine hovedtelefoner har både touch-kontrol og fysiske knapper. Brug berøringskontrolelementet ved at stryge eller trykke på hovedtelefonernes berøringsoverflade. Med berøringskontrolelementet kan du afspille lyd eller stoppe den midlertidigt, springe fremad eller tilbage, ændre lydstyrken og anvende grundlæggende opkaldsfunktioner. Knapperne har standardfunktioner som f.eks. støjreduktionsniveauer og stemmeassistent, men kan også tilpasses i Bose-appen.

Brug af knapperne på hovedtelefonerne:

Berøringsknapper

Berøringsoverfladen findes på forsiden af den højre ørekop.

Medie- og lydstyrkebetjening

Afspil/Pause: Dobbelttryk for at afspille eller sætte lyd på pause Spring frem: Stryg fremad for at springe til næste nummer Spring tilbage: Stryg bagud for at springe til forrige nummer Skift lydstyrke: Swipe op for at skrue op og ned for at skrue ned

Opkaldsbetjening

Besvar/afslut et opkald: Dobbelttryk for at besvare eller afslutte et opkald Afvis et indgående opkald: Tryk og hold nede i 1 sekund slå lyden fra for et opkald:  Mens du er i gang med et opkald, skal du trykke på og slippe knappen til stemmeaktivering for at slå mikrofonen på headsettet fra. Dette vil fungere til alle typer opkald, herunder internetopkald, f.eks. zoom, teams og andre.

Lad stemmemeddelelser være slået til for at få besked, når hovedbetændelse er slået fra. Hvis du slår lyden fra på headsettet på denne måde, slukkes mikrofonen på headsettet ikke. Mikrofonen på den tilsluttede enhed slås ikke fra, så mikrofonikonet på enheden viser, at lyden er slået fra.

Knapper

Power/Bluetooth® button Voice Assistant button Noise Control button

Tænd/sluk-/Bluetooth-knap

• Tryk og slip for at tænde/slukke for hovedtelefonerne
  • Tryk på og hold t tilslut en Bluetooth-enhed nede. Du hører "klar til at tilslutte en anden enhed", og Bluetooth-indikatoren lyser langsomt blåt

Knappen Stemmeassistent

• Du kan programmere hovedtelefonerne til hurtigt og nemt at få adgang til funktionerne Google Assistant *, Amazon Alexa eller stemmestyring på din mobile enhed
  • Når du bruger Google Assistant *, skal du trykke på knappen og holde den nede, mens du siger din anmodning. Tryk på knappen, og slip den for at høre dine meddelelser
  • Når du bruger Amazon Alexa, skal du trykke på og slippe knappen. Når du har hørt en tone, skal du sige din anmodning

* Fra den 7. December 2021 understøtter Google ikke længere Google Assistant som en integreret funktion på dine NCH700 hovedtelefoner, når de er tilsluttet en Apple-mobilenhed. Hvis du vil fortsætte med at bruge en stemmeassistent som en integreret funktion i dine hovedtelefoner, skal du vælge en anden indstilling i Bose musik-appen under Indstillinger og gt; Voice Assistant. Google Assistant fungerer fortsat som en integreret funktion, når dine hovedtelefoner er tilsluttet Android-enheder.

Støjreduktionsknap

• Tryk og slip for at høre det aktuelle støjeliminerende niveau
  • Gentag, indtil du hører dit foretrukne niveau
  • Tryk og hold nede i 1 sekund for konversationstilstand
Hvis du vil tilpasse standardniveauerne for støjreduktion, skal du bruge Bose Music-appen.

Brug af Spotify One Touch

Krav:

• Hvis du vil se funktionen som en genvej i appen, skal brugerne have følgende:
    • IOS Headphone sfirmware 1.8.2 og app version 4.2.3 og nyere
    • Android-app-version 4.4.4 og mere

• Mus : Gem den nyeste Spotify-app installeret (premium eller gratis)
  • MU tbe logget på Spotify-app'en

Brug af one touch-funktionen

• Tryk på og hold højre ørekop nede for at starte Spotify
  •  Tryk og hold nede for at springe til den næste anbefalede afspilningsliste

Du kan opleve  en anegativ tone, hvis:
  • Yo udo har ikke den nyeste Spotify-app installeret
  • Din headphon eer kun forbundet til en ikke-telefonenhed (iPad, bærbar computer, ur osv.)
  • Du er ikke logget på Spotify-app'en
  • Du skal lukke appen under en session (hvis du åbner app'en igen eller tænder for headsettet igen)
  • Du bruger hævert eis, der ikke er tilsluttet hovedtelefonerne