SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi® musiksystem

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilføjelse og fjernelse af sange fra en afspilningsliste

Med afspilningslister kan du tilpasse en kø af musik, der skal afspilles, når afspilningslisten vælges. Find ud af, hvordan du opretter en afspilningsliste eller sletter spor fra en eksisterende afspilningsliste.

Administration af Synology DiskStation-afspilningslister:

Oprettelse af en afspilningsliste

1.  Klik på Åbn Audio Station i Synology DiskStation-appen
    Tip: Hvis det ikke vises, skal du downloade tilføjelsespakken til lydstationen

DiskStation packages

2. Klik på afspilningsliste til venstre

DiskStation playlists

3. Klik på Opret i den øverste linje , nvælg afspilningsliste i menuen

DiskStation Create menu

4. Indtast et navn til playlis tog marker Tilføj som delt afspilningsliste, og klik derefter på OK. Afspilningslisten vises derefter på listen over afspilningslister

DiskStation naming playlist
    DiskStation playlists

Tilføjelse af spor til en afspilningsliste

1.  Klik på Åbn Audio Station i Synology DiskStation-appen
    Tip: Hvis det ikke vises, skal du downloade tilføjelsespakken til lydstationen

DiskStation packages

2. Klik på Bibliotek til venstre
  3. Marker de ønskede sange til højre
  4. Højreklik på det valgte, vælg Gem på delt afspilningsliste, og dKlik på den afspilningsliste, du vil tilføje.

DiskStation playlist options menu
Når SoundTouch-musikserveren gensynkroniserer, kan du finde den nye afspilningsliste eller tilføje spor ved at navigere til Menu & gt; [navn på NAS-drev] & gt; musik & gt; afspilningsliste & gt; [navn på afspilningsliste].