Lifestyle® SoundTouch® 525 underholdningssystem

Sælges fra 2015 - 2016

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke betjene en anden enhed ved hjælp af Bose-fjernbetjeningen

Du kan programmere din universelle Bose-fjernbetjening til at betjene en enhed fra et andet mærke, der er tilsluttet dit system, f.eks. et tv, en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller. Hvis du ikke kan finde en kode til at styre eller styre en enhed helt, kan du prøve følgende:

Kontroller, at din Bose-systemfjernbetjening kan betjene dit Bose-system.

Hvis fjernbetjeningen ikke styrer dit system, skal du se fjernbetjening er periodisk eller styrer ikke dit Bose-produkt.

Brug iPod-musikafspilleren til at styre iPod'en med fjernbetjeningen.

Afspilningskommandoer fra din fjernbetjening til din iPod styrer iPod-musikafspilleren. De styrer ikke en tredjeparts-app/musikafspiller.

Prøv den fjernbetjening, der fulgte med den enhed, du forsøger at betjene.

Kontroller, om enhedens originale fjernbetjening kan styre den. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan der være et problem med enheden.

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Opdater fjernbetjeningens software.

Produktdatoer holder dit system i gang, når det er bedst. Se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt for at få flere oplysninger.

Nulstil fjernbetjeningen ved at fjerne batterierne i ca. 10 sekunder.

Åbn batterirummet på fjernbetjeningen, og fjern batterierne. Vent et par sekunder, sæt derefter batterierne i igen, og prøv igen.

Nulstil din kontrolkonsol.

En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. Det er ikke noget, som et produkt kræver gentagne gange. Du kan finde flere oplysninger under nulstilling af dit produkt.

Nulstil den tilsluttede lyd- eller videoenhed.

Det kan være nødvendigt at nulstille elektronikken fra tid til anden – på samme måde som at genstarte en computer. Afbryd strømmen til enheden i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op.

Omprogrammér fjernbetjeningen.

Se Programmering af fjernbetjeningenfor at få flere oplysninger.

Genindtast fjernkoden manuelt ved at udføre følgende trin:

1. Åbn skærmbilledet Systemoplysninger. For oplysninger om adgang til dette skærmbillede, se adgang til skærmbilledet Systemoplysninger.
  2. Find den enhed, du har problemer med at styre, på listen, og skriv koden "Remote Setup" ned.
  3. Afslut skærmbilledet Systemoplysninger.
  4. Åbn menuen samling.
  5. Gå til skærmbilledet Manuel indtastning af fjernkode. Se Programmering af fjernbetjeningen for at få oplysninger om manuel indtastning af kode.
  6. Indtast den kode, du registrerede i trin 2, manuelt. Du skal også kende enhedens mærke - disse oplysninger er ikke tilgængelige på skærmbilledet Systemoplysninger og skal hentes fra selve enheden.

Sørg for, at enheden er navngivet korrekt

Det navn, der er tildelt en enhed, påvirker, hvilke typer kommandoer der er tilgængelige. Nogle kabelbokse har f.eks. ikke specifikke kommandoer tilknyttet deres fjernkodeprofil. Hvis du har brug for yderligere fjernkommandoer (f.eks. til at styre "on-demand"-indhold), skal du muligvis omdøbe din enhed som en DVR, for at kommandoerne kan blive tilgængelige.

For skarpe TV skal du kontrollere, om direkte type vises ved siden af koden i menuen Systemoplysninger.

For nogle SHARP T Vcodes er i Rsignal til styring af TV'et sen tfra systemkonsollen i stedet for fjernbetjeningen. På skærmbilledet Systemoplysninger skal du se, om Direct Typ vises ved siden af T Vcode. Hvis det er tilfældet, vil systemkonsollen (eller en tilsluttet IR-sender) styre TV'et. Se adgang til skærmbilledet Systemoplysningerfor at få flere oplysninger.

Tip: Hvis konsollen er ude af syne (dvs. I et lukket kabinet) skal du tilslutte en IR-sender for at sikre, at IR-signalet når TV'et.

Kontroller, om den enhed, du forsøger at styre, accepterer en IR-kommando.

Dit Bos -system styrer enheder via IR (infrarød). Så hvis enheden ikke kan acceptere IR-kommandoer, kan dit Bose-system ikke styre den. Selv om hjemmebiografenheder ofte styres af IR, er der et antal enheder, som ar econtrolled af RF (radiofrekvens) eller Bluetooth. Desuden har nogle enheder indstillinger for fjernbetjening i menuen enhed, hvor du kan vælge, hvordan du vil styre enheden (dvs. Via IR eller RF). Kontroller, om den enhed, du vil styre, accepterer IRS-kommandoer eller har relaterede menuindstillinger.

Tip: Find den emote, der fulgte med enheden.  I fthere er et gennemsigtigt plaststykke i den øverste ende af fjernbetjeningen, det bruger sandsynligvis IR. Men hvis du dækker det stykke med hånden, og fjernbetjeningen stadig styrer enheden, kan det være i RF- eller Bluetooth-tilstand.

Tilslut den medfølgende IR-sender, og placer den på eller i nærheden af den enhed, du vil styre.

Da systemkonsollen – ikke fjernbetjeningen – styrer din enhed, kan placering af konsollen forhindre kontrol af din enhed. Hvis du placerer en IR-sender på enheden, sikrer det imidlertid, at fjernbetjeningens signal konstant når frem til enheden. Tilslut senderen til IR-emitter -stikket på systemkonsollen. Placer derefter den flade side af IR-senderen på eller i nærheden af fjernsensoren på den eller de enheder, der skal styres. (Tip: Fjernbetjeningssensoren på enheden er ofte en lille gennemsigtig plastik på forsiden af enheden.)

Visse enheders funktioner kan muligvis kun styres med enhedens fjernbetjening.

Universalfjernbetjeninger kan, ligesom din Bose-fjernbetjening, styre alle eller kun visse funktioner på enheder , de kan programmeres til at betjene. Visse enhedsfunktioner er muligvis kun tilgængelige ved hjælp af den fjernbetjening, der fulgte med enheden.

Kontrolkonsollen skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal kontrolkonsollen muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer kontrolkonsollen. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.