CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke betjene en anden enhed ved hjælp af Bose-fjernbetjeningen

Du kan programmere din universelle Bose-fjernbetjening til at betjene en enhed fra et andet mærke, der er tilsluttet dit system, f.eks. et tv, en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller. Hvis du ikke kan finde en kode til at styre eller styre en enhed helt, kan du prøve følgende:

Kontroller, at din Bose-systemfjernbetjening kan betjene dit Bose-system.

Hvis fjernbetjeningen ikke styrer dit system, skal du se fjernbetjening er periodisk eller styrer ikke dit Bose-produkt.

Sørg for, at den korrekte kilde er valgt.

Nogle funktioner på Bose-fjernbetjeningen skifter, hvis kilden ændres. Tryk på den ønskede kildeknap på fjernbetjeningen for at sikre, at den er i korrekt tilstand til at betjene enheden.

Prøv den fjernbetjening, der fulgte med den enhed, du forsøger at betjene.

Kontroller, om enhedens originale fjernbetjening kan styre den. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan der være et problem med enheden.

Hvis den enhed, du vil styre, er tilsluttet med HDMI-kabler, er her nogle forslag:

Prøv følgende:

Nulstil din kontrolkonsol.

En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. Det er ikke noget, som et produkt kræver gentagne gange. Du kan finde flere oplysninger under nulstilling af dit produkt.

Nulstil den tilsluttede lyd- eller videoenhed.

Det kan være nødvendigt at nulstille elektronikken fra tid til anden – på samme måde som at genstarte en computer. Afbryd strømmen til enheden i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op.

Omprogrammér fjernbetjeningen.

Se Programmering af fjernbetjeningenfor at få flere oplysninger.

Nulstil din fjernbetjening til dens standardtilstand.

Du kan slette koderne i fjernbetjeningen og sætte den tilbage i den udævende tilstand. Dette kan være nyttigt, hvis der opstod en fejl med fjernbetjeningen. Prøv at programmere fjernbetjeningen igen, når den er ryddet. Du kan finde flere oplysninger under rydning af enheder, der er programmeret i fjernbetjeningen , og programmering af fjernbetjeningen.

Kontroller, om den enhed, du forsøger at styre, accepterer en IR-kommando.

Dit Bos -system styrer enheder via IR (infrarød). Så hvis enheden ikke kan acceptere IR-kommandoer, kan dit Bose-system ikke styre den. Selv om hjemmebiografenheder ofte styres af IR, er der et antal enheder, som ar econtrolled af RF (radiofrekvens) eller Bluetooth. Desuden har nogle enheder indstillinger for fjernbetjening i menuen enhed, hvor du kan vælge, hvordan du vil styre enheden (dvs. Via IR eller RF). Kontroller, om den enhed, du vil styre, accepterer IRS-kommandoer eller har relaterede menuindstillinger.

Tip: Find den emote, der fulgte med enheden.  I fthere er et gennemsigtigt plaststykke i den øverste ende af fjernbetjeningen, det bruger sandsynligvis IR. Men hvis du dækker det stykke med hånden, og fjernbetjeningen stadig styrer enheden, kan det være i RF- eller Bluetooth-tilstand.

Programmér fjernbetjeningen til at betjene enheden med IR.

Hvis en enhed ikke understøtter HDMI-CEC, skal du programmere fjernbetjeningen til at betjene den. Hvis der er programmeret en kode til at styre en enhed, tilsidesætter den alle CEC-funktioner for den pågældende enhed. Du kan finde flere oplysninger under Programmering af din fjernbetjening.

Visse enheders funktioner kan muligvis kun styres med enhedens fjernbetjening.

Universalfjernbetjeninger kan, ligesom din Bose-fjernbetjening, styre alle eller kun visse funktioner på enheder , de kan programmeres til at betjene. Visse enhedsfunktioner er muligvis kun tilgængelige ved hjælp af den fjernbetjening, der fulgte med enheden.

Kontrolkonsollen skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal kontrolkonsollen muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer kontrolkonsollen. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.