Lifestyle® V10 underholdningssystem

Sælges fra 2008 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Dårlig videokvalitet fra menuerne System og Indstillinger

Hvis Bose-menuen , der vises på det tilsluttede TV, ikke ser tydelig ud (dvs. hvis menuen er sløret, lav opløsning, ha streges osv.), kan du prøve følgende:

Kontroller indstillingerne for TV-format.

De fleste widescreen-TV har en funktion, der kan strække billeder, der er beregnet til ældre TV uden widescreen, så de fylder hele skærmen. Dette forvrænger ofte billedet, og derfor aktiveres denne indstilling ikke automatisk. Se i brugervejledningen til TV'et for at få flere oplysninger om billedindstillingerne.

Tilslut til en anden indgang på TV'et.

Tilslut til en anden indgangsdel bag på TV'et ved hjælp af det eller de samme kabler for at finde ud af, om der er problemer med indgangen. Uanset hvilket afsnit du tilslutter til, skal du vælge den samme indgang ved hjælp af TV'et eller fjernbetjeningsknapperne for at høre og/eller se enheden (f.eks. Hvis du tilslutter til HDMI 3, skal du vælge HDMI 3 ved hjælp af TV'et eller fjernbetjeningsknapperne).

Udskift det videokabel, der bruges til at tilslutte dit produkt.

Prøv at udskifte det videokabel, der forbinder dit produkt. Hvis der ikke opstår problemer med det nye kabel, var der et problem med det oprindelige videokabel.

Nulstil dit mediecenter

En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. Det er ikke noget, som et produkt kræver gentagne gange. Du kan finde flere oplysninger under nulstilling af dit produkt.

Hvordan er mediecenteret tilsluttet TV'et?

HDMI-kabel

Komposit-, S-Video- eller komponentkabel