Tilslutning af andre enheder til dit system

Lær, hvordan du tilslutter andre lydkilder til dit system.

Sådan slutter du TV-lyd til din soundbar:

Find ud af, hvilken HDMI-tilslutning på TV'et der er mærket ARC (eller Audio Return Channel).

Til et TV med en HDMI-ARC-tilslutning:

• Tilslut et HDMI-kabel fra HDMI ARC-stikket på dit TV til HDMI ARC -stikket på bagsiden af SoundBar. HDMI-kablet skal være klassificeret som høj hastighed eller bedre.
  • Nogle TV kræver brugeraktivering af ARC-funktionen, før det sender lydsignalet til SoundBar. Hvis der ikke høres nogen lyd, skal du kontrollere, at TV-lyden og HDMI-indstillingerne er indstillet korrekt i menuen TV-indstillinger.

Til et TV uden en HDMI-ARC-tilslutning:

1. Frakobl ethvert HDMI-kabel, der er tilsluttet HDMI-indgangen på SoundBar.
  2. Find den optiske udgangstilslutning på dit TV. Se i brugervejledningen, hvis der ikke kan findes nogen. Et TV uden en HDMI-ARC- eller optisk udgang er inkompatibelt.
  3. Tilslut et optisk kabel fra den optiske udgang på dit TV til DEN OPTISKE INDGANG bag på SoundBar.
  4. Kontroller lyden ved at trykke på TV-knappen på SoundBar-fjernbetjeningen. Hvis der ikke høres nogen lyd, skal du kontrollere, at TV'ets lyd- og optiske indstillinger er indstillet korrekt i TV-indstillingsmenuen.
Alle lyd-/videoenheder, der kræver en kablet forbindelse, skal være tilsluttet TV'et. Trådløse enheder kan tilsluttes ved hjælp af Bluetooth, AirPlayeller Chromecast (hvis tilgængelig).