90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® hovedtelefoner – Samsung- og Android™-enheder

Sælges fra 2015 - 2021

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Summende, summende eller raslende lyd, der høres fra produktet

Hvis du hører en pulserende, hvirvrende eller vibrerende lydtype fra en komponent i dit produkt, kan du prøve følgende:

Hvis du hører en uventet støj fra dit produkt:

Prøv følgende: