Dårlig lydkvalitet fra produktet

Hvis du oplever forvrængning, knitrende, statisk støj eller uventet dårlig lydkvalitet fra dit produkt:

Find ud af, om problemet er specifikt relateret til basydeevnen.

Hvis der er for lidt bas, kan du se for lidt bas eller for meget diskant fra produktet.
Hvis der er for meget bas, kan du se for meget bas eller for lidt diskant fra produktet.

Kontroller indstillingerne for bas og diskant på dit produkt.

Sørg for, at bas- og diskantjusteringerne ikke er indstillet for højt eller for lavt til dine præferencer. Du kan finde flere oplysninger under Justering af tonekontrolknapperne på dit produkt.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Prøv at tilslutte en anden lydenhed.

Hvis tilgængelig, skal du tilslutte en anden bruger  af sam -udstyr og forbindelsesenheder for at finde ud af, om problemet er relateret til den første enhed eller dens indstillinger.

Kontrollér, om der er interferenskilder.

Elektronik kan opfange interferens fra anden elektronik, der er tilsluttet det samme strømkredsløb eller er tilsluttet i umiddelbar nærhed. Prøv at frakoble strømkablet fra elektronik i nærheden (dvs. Oplader til bærbar computer/telefon, Fjernsyn, kabelboks, sæsonlys, mikrobølgeovn, osv.). Hvis problemet er løst, kan du prøve at slutte enheden eller dit produkt til et andet strømkredsløb eller længere væk.

Hvis problemet opstår med en bestemt kilde, skal du vælge den nedenfor for at få mere hjælp.

Streamet musiktjeneste fra Bose-appen

Bluetooth-enhed

En AirPlay-enhed

Tv

Kabel/satellit-tv-modtager

En anden enhed (dvs. Blu-ray-afspiller, spilsystem, tablet osv.)

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.