Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Fjernbetjeningen er periodisk eller styrer ikke dit Bose-produkt

Hvis din Bose-fjernbetjening ikke virker eller kun nogle gange styrer funktionerne i dit Bose-produkt, kan du prøve følgende:

Hvis plastikindpakkeren stadig sidder på fjernbetjeningen, skal du prøve at fjerne den.

Nye fjernbetjeninger er typisk pakket ind i plastik. Denne indpakning kan reducere din fjernbetjenings rækkevidde, og den kan være mere behagelig, når batterierne bliver svagere, eller hvis indpakkeren ikke er ren.

Sørg for, at fjernbetjeningssensoren på dit produkt ikke er i direkte lys.

Hvis fjernsensoren på dit produkt befinder sig i et meget lyst område (dvs. I stærkt sollys eller belysning, i nærheden  af højre TV eller bærbar computer osv.), kan lysinterferensen afveg dit produkts evne til at registrere IR-lyskommandoer fra din fjernbetjening. Hvis der er for meget lys på dit produkt, kan du prøve at reducere det.

Kontroller, at der ikke er noget, der blokerer forsiden af dit produkt.

Hvis fjernsensoren på dit produkt er helt eller delvist dækket, registrerer den muligvis ikke kommandoerne fra fjernbetjeningen. Hvis der er noget, der blokerer forsiden af dit produkt, skal du flytte det og kontrollere, om problemet er løst.

Sørg for, at systemdisplayet er rent.

Snavs, pletter eller ridser på plastdækslet kan forstyrre kommunikationen mellem fjernbetjeningen og systemet. Brug en ren, tør klud til forsigtigt at tørre skærmen af.

Udskift batteriet i fjernbetjeningen.

Du kan finde flere oplysninger under Udskiftning af batterierne i fjernbetjeningen.

Sørg for, at fjernbetjeningen er inden for systemets rækkevidde.

Fjernbetjeningens rækkevidde er 20 meter

Kontroller, om nogen af knapperne på fjernbetjeningen fungerer.

Hvis nogle af knapperne på fjernbetjeningen fungerer, og nogle ikke fungerer, skal du se visse knapper på fjernbetjeningen virker ikke.

På fjernbetjeningen skal du kontrollere, om afspilnings-/pausefunktionen og overspringningen af spor fungerer.

Jeg finder kun knapperne til afspilning/pause og spring over og d onot work, se fjernbetjening kan ikke styre musik-app'en.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Se, om fjernbetjeningen sender IR-signal ved at se på den øverste kant af fjernbetjeningen gennem en kamerasøger.

Vores øjne kan ikke registrere det infrarøde (infrarøde) suk , der produceres af din fjernbetjening, men mange digitale kameraer kan. Se på trætoppene på det fjernte gennem et digitalkamera (dvs. et smartphone-kamera), og tryk derefter på en knap på fjernbetjeningen. Hvis du ikke kan se en flage gennem kameraets søger, når du trykker på en knap, sender fjernbetjeningen ikke noget signal *. Jeg kan se, at en flager ikke virker, og du kan se  de gode råd til fejlfinding, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om problemet er fjernbetjeningen eller noget andet.

* nogle smartphones har IR-filtre på forreste og/eller bageste kameraer, hvilket forhindrer dem i at se denne blitz. Så hvis du ikke kan se en flash, kan du prøve både for- og bakkameraet, et andet kamera, hvis det er tilgængeligt, og andre forslag til fejlfinding.

Sørg for, at den korrekte fjernbetjening anvendes.

En fjernbetjening fra et andet produkt har en anden eller ingen funktionalitet. Hvis du har mere end én Bose-fjernbetjening, skal du se i brugervejledningen til det produkt, du forsøger at betjene, for at være sikker på, at du bruger den rigtige fjernbetjening.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.