Lifestyle® 235 system II

Sælges fra 2013 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

Find ud af, hvordan du parrer dit produkt trådløst til en Bluetooth-enhed, f.eks. en smartphone eller computer. På den måde kan du styre den lyd, du hører fra dit produkt.

Inden du starter:

Hvis du vil tilslutte en Bluetooth-enhed, skal du tilslutte den trådløse SoundTouch-adapter i -serien . Denne adapter var tilgængelig som tilbehør til dit system.

Du kan tilslutte en Bluetooth-enhed ved hjælp af knapperne på dit produkt eller Bose-appen.

Nedenfor viser vi dig, hvordan du opretter forbindelse ved hjælp af knapperne på dit produkt. Se tilslutning af en Bluetooth-enhed ved hjælp af Bose-appen for at få hjælp til at oprette forbindelse fra Bose-appen.

Har du tidligere tilsluttet denne Bluetooth-enhed til dit Bose-produkt?

Ja

Nej