Bose A30 Aviation Headset

Sælges fra 2023 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

Find ud af, hvordan du parrer dit produkt trådløst til en Bluetooth-enhed, f.eks. en smartphone eller computer. På den måde kan du styre den lyd, du hører fra dit produkt.

Tilslutning via Bluetooth-menuen på din mobile enhed

Den Thi sartikel gælder  for Bluetooth-modeller.

Tilslut ved hjælp af Bluetooth-menuen på din mobile enhed

1. Sørg for, at kontakten til den sekundære lydtilstand er I POSITIONEN LYDLØS eller BLANDET, og AT KONTAKTEN TIL REVERSIONERING er indstillet til OFF.
    BEMÆRK: Hvis kontakten til den sekundære lydtilstand er indstillet til fra, eller KONTAKTEN TIL TILBAGEFONERING er indstillet til TIL TIL, er Bluetooth-funktionen deaktiveret.
  2. Tryk på og hold Bluetooth-/multifunktionsknappen l nede i 1 sekund. Bluetooth-lyset blinker lilla.
  3. Aktiver Bluetooth-funktionen på din mobile enhed.
    BEMÆRK: Bluetooth-funktionen findes normalt i menuen Indstillinger.
  4. Vælg headsettet på enhedslisten. Bose A30 når du har oprettet forbindelse, hører du en tone, og Bluetooth-indikatoren blinker blåt.
    NOTER:
    • Efter 5 minutters inaktivitet forlader headsettet automatisk parringstilstand, og Bluetooth-lyset slukkes. Tryk på Bluetooth-knappen for at slå Bluetooth-funktionen til igen
    • Hver gang du aktiverer Bluetooth-funktionen, forsøger headsettet at oprette forbindelse til de to senest tilsluttede Bluetooth-enheder. Hvis enheden/enhederne er slukket eller uden for rækkevidde, forsøger headsettet at oprette forbindelse til andre enheder på listen over parring og vender derefter tilbage til parringstilstand.

Frakobling af en mobilenhed

1. Tryk på knappen Bluetooth/Multi-function, og hold den nede  i 5 sekunder for at slå Bluetooth-funktionen fra.
  2. Flyt kontakten til den sekundære lydtilstand til positionen OFF.
    BEMÆRK: Du kan også bruge Bluetooth-indstillinger til at frakoble din enhed. Hvis du deaktiverer Bluetooth-funktionen, frakobles alle andre enheder.

Genoprettelse af forbindelse til en mobilenhed

Når headsettet er tændt, forsøger det at oprette forbindelse til de to senest tilsluttede enheder. Enheden skal være inden for rækkevidde (9 meter) og tændt.

Gendannelse af en mistet forbindelse

Når din tilsluttede mobile enhed bevæger sig uden for rækkevidde, går forbindelsen tabt. Headsettet forsøger automatisk at genoprette forbindelsen i 5 minutter. Hvis headsettet ikke kan oprette forbindelse igen, vender det tilbage til parringstilstand. Efter 5 minutters inaktivitet slukker Bluetooth-funktionen.
  1. Flyt enheden tilbage til området.
  2. Tryk  på knappen Bluetooth for at nfor at genoprette forbindelsen.

Sådan tilslutter du en ekstra mobil enhed

Du kan gemme op til otte parrede enheder på listen til parring af headset, og dit headset kan aktivt forbindes til to enheder ad gangen. Hvis du vil tilslutte en ekstra enhed, skal du bruge Bluetooth-menuen på din enhed.
  • Der kan kun høres én sekundær lydkilde ad gangen
  • Sekundær lyd tilsidesætter aldrig samtaleanlægget

Skift mellem tilsluttede enheder

1. Sæt lyden på den første enhed på pause.
  2. Afspil lyden på din anden enhed.

Har du tidligere tilsluttet denne Bluetooth-enhed til dit Bose-produkt?

Ja

Nej