90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

SoundLink Flex Bluetooth® højttaler

Sælges fra 2021 - aktuelt

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke tilslutte Bluetooth®-enhed

Hvis du ikke kan parre en Bluetooth-enhed (dvs. mobiltelefon, tablet eller computer) til dit produkt skal du prøve følgende:

Prøv den trinvise vejledning til tilslutning af dit Bose-produkt til en Bluetooth-enhed.

Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Bekræft, at den enhed, du forsøger at tilslutte, kan sende lyd via Bluetooth.

Nogle enheder kan kun modtage lyd via Bluetooth. Nogle TV med Bluetooth kan f.eks. modtage lyd fra en Bluetooth-enhed (dvs. En smartphone eller computer), men kan ikke sende lyd til en Bluetooth-højttaler eller hovedtelefoner. Se brugervejledningen eller specifikationerne for den enhed, du forsøger at oprette forbindelse til, for at finde ud af, om den kan sende lyd til en Bluetooth-højttaler eller hovedtelefoner, f.eks. dit Bose-produkt.

Hvis du forsøger at tilslutte dit Bose Bluetooth-produkt til et andet Bose-produkt, skal du bruge Bose-appen.

Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af Bose Bluetooth-produkter til hinanden.

Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på enheden.

Sørg for, at Bluetooth er aktiveret i enhedens Bluetooth-indstillinger. Hvis dit produkt og enheden er blevet parret på ny,  vil yautomatisk forsøge  at genoprette forbindelsen, når Bluetooth er aktiveret på enheden.

Sørg for, at dit produkt er inden for 33 meter (10 fod) fra Bluetooth-enheden.

Bluetooth-rækkevidde er ca. 33' (10 m). Dette område kan reduceres af forhindringer (dvs. Vægge, døre, lommer, Bluetooth-enheder i nærheden osv.). Prøv at flytte enheden og produktet tættere sammen.

Hvis dit produkt tidligere har været tilsluttet Bluetooth-enheden, skal du vælge det igen fra dit produkt.

Dit produkt husker de sidste flere tilsluttede enheder. Hvis du vil vælge en enhed, du allerede har tilsluttet, skal du se gentilslutning af en Bluetooth-enhed, som du allerede har tilsluttet.

Scan efter tilgængelige Bluetooth-produkter på Bluetooth-enheden.

På Bluetooth-enheden skal du prøve at slå Bluetooth fra og derefter til igen for at starte en ny søgning efter Bluetooth-hovedtelefoner og -højttalere i nærheden. Hvis dit produkt ikke vises, skal du gå til enhedens Bluetooth-indstillinger og finde en mulighed for at søge efter eller scanne efter tilgængelige produkter. Vælg det, hvis du har fundet dit produkt.

Ryd Boses produkthukommelse for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Dit Bose-produkt husker de sidste flere enheder, det tilsluttede, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen.     I cas ethere i sa nissue med eDevice-hukommelse, Clea rit an ddernæst forsøge at genoprette forbindelse til enheden. Du kan finde flere oplysninger under rydning af produktets hukommelse på parrede Bluetooth-enheder og tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Fjern alle indgange på dit Bose-produkt fra Bluetooth-menuen på Bluetooth-enheden. Prøv derefter at oprette forbindelse igen.

I Bluetooth-menuen på Bluetooth-enheden finder du en liste over Bluetooth-produkter, der tidligere har været tilsluttet. Dit Bose-produkt kan vise sig en eller flere gange i forhold til listen (dvs. Det kan være anført en anden gang med "LE" i navnet). Vælg hver post for at fjerne dit produkt ved at vælge Glem, Fjern parringSlet eller noget lignende. Prøv at oprette forbindelse igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik skal muligvis nulstilles ved lejlighed for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.

Hvis du forsøger at tilslutte en computer med Bluetooth, er her nogle forslag.

Prøv følgende:

Hvis du forsøger at tilslutte en enhed ved hjælp af Bose-appen, er her nogle forslag.

Prøv følgende:

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Uanset hvilket problem du oplever med dit produkt, kan du prøve at opdatere det. Besøg btu.Bose.com , og følg instruktionerne for at sikre, at dit produkt har de nyeste funktioner og forbedringer.

Find ud af, om problemet opstår med en anden Bluetooth-enhed.

Dette problem kan skyldes et problem med den kilde, der aktuelt er parret med systemet. Prøv at parre en anden Bluetooth-kilde for at se, om problemet er isoleret til den pågældende enhed.

Sluk eller deaktiver Bluetooth på enheder i nærheden, der tidligere har været tilsluttet dit produkt.

Dit produkt husker de sidste flere tilsluttede enheder, så det hurtigt kan oprette forbindelse igen. Hvis der er tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder i nærheden, skal du slukke disse enheder (eller deaktivere Bluetooth i deres indstillingsmenu) og derefter kontrollere, om problemet er løst.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.