Bose Smart Soundbar 300

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Funktioner ikke tilgængelige med Google Assistant

Google Assistant er tilgængelig til integration med enheder, der ikke er fra Google, f.eks. Bose-produkter. Nogle Google Assistant-funktioner, der understøttes med Google-enheder, understøttes ikke med ikke-Google-enheder. Find ud af, hvilke Google Assistant-funktioner der ikke er tilgængelige med dine Bose Google Assistant-aktiverede produkter.

Funktioner er ikke tilgængelige med Bose Google Assistant - Aktiver enheder.

Følgende Google Assistan -funktioner er ikke tilgængelige på Bose-produkter, der er aktiveret af Google Assistan:
  • Telefonopkald
  • Indstilling af en Bose-højttaler som standardlydenhed for en Google-højttaler
  • Fortsat samtale
  • Sleep-timere (dvs. "Hej Google, stop afspilning af musik efter 30 minutter")
  • Flytning af musik fra en højttaler til en anden
  • Afspil overalt
  • Indstilling af forudindstillinger
  • Afspilning af forudindstillinger
  • Styring af hjemmebiografenheder (dvs. ændring af indgange eller kanaler)
  • Skifter til eller fra Bluetooth-kilden på dit produkt
  • Funktionen Udsend/intercom
  • Amazon Music-tjenesten