L1 Pro8 bærbart line array-system

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Periodisk lyd fra produktet

Hvis lyden, der afspilles fra dit produkt, går ind og ud, afspilles inkonsekvent eller er klingende, kan du prøve følgende:

Ryd Boses produkthukommelse for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Dit Bose-produkt husker de sidste flere enheder, det tilsluttede, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen.     I cas ethere i sa nissue med eDevice-hukommelse, Clea rit an ddernæst forsøge at genoprette forbindelse til enheden. Du kan finde flere oplysninger under rydning af produktets hukommelse på parrede Bluetooth-enheder og tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Fjern alle indgange på dit Bose-produkt fra Bluetooth-menuen på Bluetooth-enheden. Prøv derefter at oprette forbindelse igen.

I Bluetooth-menuen på Bluetooth-enheden finder du en liste over Bluetooth-produkter, der tidligere har været tilsluttet. Dit Bose-produkt kan vise sig en eller flere gange i forhold til listen (dvs. Det kan være anført en anden gang med "LE" i navnet). Vælg hver post for at fjerne dit produkt ved at vælge Glem, Fjern parringSlet eller noget lignende. Prøv at oprette forbindelse igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Sørg for, at systemet er konfigureret korrekt, og at alle forbindelser er sikre.

En forbindelse kan være gået løs eller være tilsluttet forkert. Se  Opsætning af dit produkt for at få flere oplysninger.

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Besøg btu.bose.com på en computer , og følg instruktionerne for at sikre, at dit produkt har de nyeste funktioner og forbedringer. Se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt.

Tilslut en anden lydkilde.

Har tilsluttet en anden lydkilde for at afgøre, om problemet er relateret til kilden: Jeg faudio sendes til din syste via en mikrofon, prøv en anden mikrofon; hvis et instrument er tilsluttet, kan du prøve et andet instrument.

Prøv et andet output på mixeren eller lydkilden.

I audi osource ha smere end på eoutput (dvs. en mixer med hoved- og aux-udgange), tilslut t o o en udgang med de samme kabler for at afgøre, om der er problemer med udgangen.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Genstart den tilsluttede enhed.

Elektronik skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget som at genstarte en computer. Sluk for enheden, tænd den igen, og prøv igen.

Udskift indgangskablerne.

Prøv forskellige indgangskabler ved hjælp af samme kilde og samme kanal. Hvis dette løser problemet, kan de originale kabler være defekte.

Prøv en anden højttaler eller et andet lydsystem med strømforsyning.

Tilslut en til en anden højttaler, hvis den er tilgængelig, for at finde ud af, om problemet er relateret til audi -kilden eller tilslutningskablerne.

Tilslut til en anden indgang på dit produkt.

Find ud af, om problemet er relateret til en særlig lydindgang ved at slutte lydkilden til en anden indgang ved hjælp af den samme lydkilde og et dcable(s).

Kontroller, om systemets lysdioder blinker.

Problemet kan faktisk være periodisk strøm. Kontroller lysdioderne for strøm og status på systemet. Hvis de blinker, skal du se produktet tændes eller slukkes af sig selv.

Kontroller tilstanden af L1-stikkene og L1-forbindelsen i strømstativet.

Hvis nogle af forbindelserne er bøjede eller beskadigede, skal produktet muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.