Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Sådan tilsluttes systemets komponenter:

1. Placer SoundTouch-soklen på en flad, stabil overflade
  2. Placer dit Wave-musiksystem oven på SoundTouch-soklen, så de to dele flugter
  3. På bagsiden af soklen skal du tilslutte Bose lin -kabeleto  Bose link -stikket bag på Wave-musiksystemet
  4. Tilslut strømkablet fra en stikkontakt til vekselstrøm (lysnettet) til vekselstrømsstikket bag på Wave musi csystemet
    Tip: Strømforsyningen til  FM-radioantennen. Du kan forbedre FM-modtagelsen ved at prøve at forlænge eller ompositionere strømkablet.

Power and Boselink connections

Udføres konfigurationen på en mobil enhed eller computer?

SoundTouch-appen skal være installeret på en enhed, der er tilsluttet netværket, som SoundTouch-systemet opretter forbindelse til. Du kan finde oplysninger om installation af appen i Vejledning til installation af SoundTouch-appen på en Android-enhed, installation af SoundTouch-appen på en iOS-enhed eller installation af SoundTouch-appen på en pc eller Mac-computer

Mobil enhed

Computer

Tilslut lydenheder til dit produkt.

Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af andre enheder til dit system.