Bose Sport Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Tilføj dine hovedtelefoner til Bose Music-appen.

Download og installer den gratis Bose Music-app fra din mobile enheds app-butik. Med Bose Music-appen kan du konfigurere og kontrollere dit produkt fra en hvilken som helst mobil enhed, som f.eks. en smartphone eller tablet.

Åbn ap -kraftudtaget kom godt i gang

• Hvis du åbner appen og bliver bedt om at tillade tilladelser som positionstjeneste eller Bluetooth, skal du tillade dem
    Tip: Thes eare Use dso app'en kan ikke finde og smuglert dit produkt. Hvis du ikke tillader det, vil appen ikke finde dit produkt
  • Hvis du ikke har en Bose-konto, skal du vælge "Opret konto" og følge app-instruktionerne
  • Hvis du allerede har en Bose-konto, skal du trykke på "Log på" og indtaste dit brugernavn og din adgangskode

Tilføj dine ørepuder til din konto

1. Tryk på Bluetooth-knappen i opladningsetuiet og hold den nede, indtil du hører ”Klar til tilslutning.”  Hvis du ikke har ørepropperne på, skal du trykke på Bluetooth-knappen i opladeretuiet, indtil status for ørepuderne lyser langsomt blåt
  2. Tryk på "+" på skærmen "My Bose" i Bose Music-appen
  3. Vælg "hovedtelefoner og billeder"
  4. Vælg dine ørepuder, og følg vejledningen på skærmen