Bose Sleepbuds™ II

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Sådan konfigurerer du dine sovepopper:

Inden du starter

• Før du bruger Sleepknopperne til en hel nats søvn, skal du lade dem oplade helt for at kalibrere batteriniveauerne. Når den er opladet, lyser de lange lysbjælker i venstre og højre side af opladeretuiet,når jeg åbner etuiet
  • Sleepknopper er designet til at afmaske støj og forstyrrelser, mens du sover. Derfor kan de påvirke din evne til at høre andre lyde, f.eks. alarmer, advarselssystemer, personer eller kæledyr

Download Bose Sleep-appen

Download den gratis Bose Sleep ap fra App Store eller Google Pla Ytil at styre dine sovepopper, håndtere wake-up-alarmer, vælge maskeringslyde og konfigurere avancerede indstillinger.

Sådan tænder du

1. Med Bose-logoet vendt mod dig skal du skubbe låget til opladeretuiet væk fra dig for at åbne det.
  1. Vent på, at sleep-lamperne blinker langsomt hvidt, og fjern dem derefter fra opladeretuiet.
    Tip: Hvis du fjerner dem for hurtigt, kan de muligvis ikke tænde eller oprette forbindelse til app'en Dvale.

Sådan slukker du

Læg dine sleepbuds i opladningsetuiet for at slukke. Vent på, at sleep-lamperne blinker langsomt hvidt, og luk derefter etuiet.

Tilslut din mobile enhed

Fjern dine sovepopper fra opladeretuiet, så de tændes, åbn derefter Bose Sleep-appen, og følg instruktionerne i eapp'en. Med Bose Sleep-appen kan du betjene dine sleepbuds, administrere alarmer, vælge maskeringslyde og konfigurere avancerede indstillinger.

Frakobling af en mobil enhed

Android-brugere: Brug Bose Sleep-appen til at afbryde forbindelsen til din enhed. Du kan også deaktivere Bluetooth på din enhed for at frakoble dine sovepopper og andre tilsluttede Bluetooth-enheder.
Apple-brugere:  I enhedens Bluetooth-indstillinger skal du vælge at glemme sovepknopperne.  Sluk derefter for Bluetooth på enheden, og tænd den igen for at afslutte afbrydelsen.

Genopret forbindelse til en mobil enhed

Når sovepknopperne tændes, tilsluttes de automatisk til den senest tilsluttede enhed (så længe Bluetooth er tændt på enheden, og den er inden for rækkevidde).

Indstil en passende lydstyrke

Juster lydstyrken for støjdæmpning med lyden omkring dig. Lydniveauet skal være højt nok til at maskere støj, der forstyrrer din søvn, men ikke så høj, at du ikke kan høre de lyde, du gerne vil høre.

I Bose Sleep-appen skal du indstille lydstyrken til det laveste niveau og derefter øge den gradvist, indtil du når et behageligt niveau. Jo lavere lydstyrke, jo større er sandsynligheden for, at du kan høre de lyde, du gerne vil høre.

Tips til bevaring af opmærksomheden

Hvis du er bekymret for din evne til at høre lyde, mens du har dine sleepbuds i, kan du prøve følgende:

Grundlæggende tip:
  • Bose Sleep-appen giver dig besked, hvis du øger lydstyrken til over et bestemt niveau. Indstil lydstyrken til under dette niveau for at øge bevidstheden. På baggrund af vores undersøgelser mener vi, at det forbedrer din evne til at høre lyde i dine omgivelser, mens du bærer Sleepknopperne
  • Hvis du sover sammen med en partner, kan du forlade dig på, at han eller hun gør dig opmærksom på, hvad der foregår omkring dig, mens du bærer sleepbuds
Avancerede tip:
Disse tip gør søvnpuderne mindre effektive ved afmaskning af støj, men øger yderligere din bevidsthed om dine omgivelser:
  • Tag kun én sleepbud på
  • Indstil din aktuelle maskeringslyd, så den stopper efter en bestemt periode i stedet for at blive afspillet hele natten. Det kan du gøre ved at indstille en dvalefunktion i forbindelse med den nuværende lyd i Bose Sleep-appen