L1 Pro32 bærbart line array-system med Sub2-basmodul med indbygget forstærker

Sælges fra 2020 - aktuelt

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Opsætning af systemet:

Bemærk: USB-porten på dit system bruges kun til systemopdateringer.

Tilslutning af højttalere og strømstativ

1. Sæt det nederste højttalersæt i strømstanderen, og tryk arra ind i strømstanderen med et fast tryk
  2. Skub det øverste højttalersæt på stikket øverst på det nederste array, så ntryk det øverste array fast ind i det nederste array
  3. Tilslut SubMatch-kablet fra strømstativet (ved siden af strømstikket) til porten under 1 mm I på basmodulet.

Tænd eller sluk

1. Tilslut en netledning fra STRØMSTIKKET på strømstanderen til en stikkontakt
  2. Tilslut en netledning fra STRØMSTIKKET på basmodulet til en stikkontakt
  3. Tryk PÅ TÆND/SLUK -knappen på strømstanderen
  4. Tryk PÅ TÆND/SLUK -knappen på basmodulet.

Tilslutter lyd

Kanalerne 1 og 2
  1. Tryk på knappen ToneMatch for at vælge en forudindstilling for den tilsluttede kilde:
    1. Vælg MIC , når du tilslutter en vokalmikrofon
    2. Vælg INST ved tilslutning af en akustisk guitar
    3. Vælg fra , når du tilslutter en anden lydkilde
    4. Vælg flere forudindstillinger ved hjælp af L1 Mix-appen. Du kan finde flere oplysninger under valg af forudindstillinger for ToneMatch
  2. Brug kombinationsstikket til at tilslutte lydkilden ved hjælp af et XLR-kabel eller et 1/4" (6.35 mm) TS- eller TRS-kabel
  3. Hvis kildeenheden har en lydstyrkeregulering, skal den justeres til det ønskede niveau
  4. Hvis enheden kræver fantomspænding, skal DU trykke PÅ FANTOMKNAPPEN , så lyset over den lyser
Kanal 3
  1. Tilslut en trådløs Bluetooth-enhed eller en kablet ekstern lydenhed
    Bemærk: AUX -stikkene og Bluetooth-indgangen kan bruges samtidigt
    • Tilslut lydenheder på linjeniveau til stikkene 1/8" (3.5 mm) eller 1/4" (6.4 mm) AUX TRS
    • Tilslut en Bluetooth-enhed ved at holde Bluetooth-knappen nede, indtil den blinker blåt. Vælg derefter Bose-systemet i Bluetooth-menuen på den enhed, du vil tilslutte
  2. Juster lydstyrkeniveauet for den tilsluttede enhed
    Tip: For afspilningsenheder skal enhedens lydstyrke typisk være maks. eller så høj, som den kan, uden at forvrænge

Tilslutning af en ToneMatch-mikser

Brug ToneMatch-porten til at forenkle opsætningen med en ToneMatch-mikser. Se tilslutning af en ToneMatch-mikser for at få flere oplysninger.

Indstilling af kanalindstillinger

Du kan finde oplysninger om justering af system-EQ eller kanallydstyrke, EQ og rumklang under Justering af tonekontrolknapperne på dit produkt.

Tilslutning af ekstra højttalere

På tilslutningspanelet skal DU bruge LINE OUT mono XLR-stikket til at tilslutte til indgangen på en anden tilsluttet højttaler eller lydenhed. Dette signal fra dette stik er post-mix.

Almindelige opsætninger

Her er nogle almindelige opsætninger til dit L1 Pro-system. Vælg en indstilling for at få vist et typisk tilslutningsdiagram.

Guitar og vokal

Guitar, vokal og Bluetooth-enhed

Guitar, vokal og tastatur eller backing-nummer

Guitar og vokal med to L1 Pro-systemer

Guitar og vokal med S1 Pro som skærm

Guitar og vokal med T8S mixer

Stereoopsætning til guitar og vokal med T4S mixer

Stereo DJ-opsætning

DJ-opsætning med to subwoofere

DJ-opsætning med to subwoofere i tilstanden Cardioid