CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Sådan tilsluttes systemets komponenter:

1. Tilslut højttalerkablet fra højttalerstikkene på kontrolkonsollen til soundbar
  2. Tilslut en netledning fra strømstikket på soundbar til en stikkontakt
  3. Tilslut en netledning fra strømstikket på Systemkonsol til en stikkontakt
  4. Tilslut en netledning fra strømstikket på Acoustimass basmodul til en stikkontakt (lysnet)
  5. Tilslut et HDMI-kabel fra TV -stikket på Systemkonsol til en tilgængelig HDMI-indgang på TV'et.

Find ud af, hvor produktet skal placeres.

Du kan finde forslag til placering af højttalere under placering og placering af højttalere.

Er systemet ved at blive konfigureret med eller uden SoundTouch-adapteren?

SoundTouch-appen skal være installeret på en enhed, der er tilsluttet netværket, som SoundTouch-systemet opretter forbindelse til. Du kan finde oplysninger om installation af appen i Vejledning til installation af SoundTouch-appen på en Android-enhed, installation af SoundTouch-appen på en iOS-enhed eller installation af SoundTouch-appen på en pc eller Mac-computer

Opsætning med SoundTouch

Opsætning uden SoundTouch

Kør ADAPTiQ for at maksimere systemlyden.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kører APAPTiQ, under ADAPAPTiQ-systemopsætning og -deaktivering.

APAPTiQ-softwaren til lydkalibrering, der følger med systemet, tester automatisk akustikken i lytteområdet, analyserer placeringen af højttalerne og tilpasser systemets lyd til den specifikke akustik i rummet.

Tilslut lydenheder til dit produkt.

Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af andre enheder til dit system.