Videobar VB1

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Sådan konfigurerer du Videobar VB1:

vb1 tilslutningspanel. Netværk, strøm, lydindgang, styreindgang, USB-C, HDMI-display
  1. På bagsiden af videoafspilleren skal du slutte USB-C-kablet (medfølger) til USB-C-porten på PC 'en. Lad den anden ende af dette kabel være tilgængeligt for mødeværter, så de nemt kan tilslutte deres computer. Hvis en computer, der er vært for et møde, ikke har en USB-C-port, skal du slutte USB C-til-A-adapteren (medfølger) til USB-C-kablets computerende.
  2. Hvis du vil vise video fra værtscomputeren til en videoskærm eller skærm, skal du slutte HDMI-kablet (medfølger) til HDMI-skærmporten på videoskærmen til en HDMI-port på en videoskærm eller skærm. Værtscomputeren skal have den nyeste DisplayLink-driver installeret (findes på displaylink.com/downloads), og videoværten skal have aktiveret indstillingen DisplayLink, for at HDMI-udgangen kan fungere. Du kan finde flere oplysninger under Aktivering eller deaktivering af DisplayLink/HDMI Output. En ARC-aktiveret HDMI-tilslutning er ikke nødvendig, da ARC ikke understøttes.
  3. Hvis du vil bruge en kablet netværksforbindelse, skal du tilslutte et Ethernet-kabel (medfølger ikke) mellem netværksporten på videobaren og en netværksforbindelse i rummet (f.eks. Et netværksadgangspunkt, en LAN-port, en netværkssswitch/router osv.).
  4. Hvis du vil afspille lyd fra en enhed med en analog lydudgang, skal du slutte et 3,5 mm stereokabel (medfølger ikke) til Audio In -stikket bag på videosignalet. Tilslutningstypen i den anden ende af kablet afhænger af, hvilken enhed der tilsluttes. Lyden fra denne indgang afspilles samtidigt med de enheder, der er tilsluttet via USB og/eller Bluetooth. Denne indgang er ikke beregnet til brug sammen med lydsignalgiver på mikrofonniveau.
  5. Tilslut Bose-strømforsyningen (medfølger) til strømindgangen .
  6. Brug strømkablet (medfølger) til at slutte strømforsyningen til en stikkontakt. VB1 tændes automatisk, når den sluttes til en strømkilde.